Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Reformierakond nagu ta on: ka väeti krabab võõrast raha, nagu oleks ta kombain „Niva“

-
13.02.2023

Kui me hakkame nüüd loetlema kõiki vahelevõetud masuurikaid keskerakonnast, siis pärast Korbi poolt omaenda auto rentimist rahva raha eest, Kotka ja Repinski kortereid ning Repsi kohvimasinat oleks kergem loetleda hoopis neid „hooliva kohukese“ tegelasi, kes ei ole sulid või lihtsalt ei ole veel vahele jäänud.

Reformierakond on praegu peaministri erakonnana valitsusest kinga saanud keskerakonnast veelgi paremas seisus: kes seal parseldab maha miljoneid, ei saa isegi süüdistust mitte, teine osav näpp määrab ennast ise europalatisse, kolmas pildistab laste pepusid jne. Need on niivõrd korrumpeerunud seltskonnad, et isegi tillitu ostaks seal endale rahva raha eest vagunitäie kondoome.

Postimees üllatas oma äsjase reformierakonda puudutava uudisega ja ei üllatanud ka: „KULUHÜVITISED / Riigikogu liige 4200-eurosest valijatega kohtumisest: see on üks ja viimane kord“.

No muidugi antud hetkeks viimane, sest paari nädala pärast on valimised ja pärast seda võib alustada samas vaimus puhtalt lehelt ehk nullist, nagu Putin.

„Riigikogu liige Ivi Eenmaa (RE) korraldas detsembrikuus valijatega kohtumise, mis läks maksumaksjale harukordselt kulukaks. Valijatega kohtumisüritused ning nende eest kuluhüvitistest tasumine on rahvasaadikute seas levinud tava. Kuid kui üldjuhul piirdub taoliste sündmuste eelarve paarisaja euroga, siis Eenmaa 6. detsembri üritusele kulus koguni 4200 eurot. Hotellis Telegraaf toimunud üritusel maksis ruumirent 2100 eurot. Tehnika peale läks 480 eurot, kahele kohvipausile veel kummalegi 810 eurot,“ teatab Postimees.

Evelin Poolamets kommenteerib uudist nii: „Anna armu! Kui lihtne reformierakondlane kulutab õhtul 140 eurot, mida siis eliitreformierakondlane veel suudab?!! Nii ei olegi imestada kui eliitreformierakondlane lihtsalt 10 miljonit dollarit “ära kaotab”. „Seal ei olnud mingisuguseid kuulsusi, staare, poliitikuid. Olid tublid Eesti inimesed, kes toetavad Reformierakonda. Kui ma ausalt teile ütlen, siis kui mulle tuli arve, olin ma sunnitud selle kahes osas tasuma,“ rääkis Eenmaa. Kuigi üritus oli tõepoolest kallis, siis Eenmaa tõdes, et kokkuvõttes jäid inimesed väga rahule.

Kas pole tore, kui maksumaksjate raha on kindlates kätes?

https://www.youtube.com/watch?v=0LnXJOxOv0U

Ivan Makarov