Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

FOTOGALERII I Jälle täismaja: Martin Helme ja EKRE tuur jätkub pidurdamatult!

-
14.02.2023
EKRE tuur Rapla kultuurikeskuses

EKRE esimehe Martin Helme tuur jõudis täna õhtul Raplasse, kus sealses kultuurikeskuses astusid taas täismaja ees üles EKRE Harju- ja Raplamaa kandidaadid Riigikogu valimistel.

Kõne pidasid lisaks Martin Helmele ringkonna esinumbrid Henn Põluaas, Siim Pohlak ja Rene Kokk. Kokku kandideerib seal 18 rahvuskonservatiivi.

„EKRE valimistuur – Päästame Eesti! – täna Raplas, kohal oli tohutu hulk inimesi, kõik ei mahtunud kultuurikeskusesse ära, peatänav oli poolehoidjatest ummistatud ja meeleolu oli kõigil ülev. “Veel on lootust” jäi sõnumina kajama!”,” muljetas Rein Jõgi.

Raplas oli saalis üle 250 inimese. Martin Helme lavaleminekul tõusid kogu saal püsti, tema kõnet katkestasid korduvalt aplaus ja hüüded “Õige!”.

Kokku on tuuri jooksul erinevates Eestimaa nurkades külastanud seda sündmust umbes 2500 inimest, kel kõigil on mure Eesti tuleviku pärast. Enne seda oli päeval Raplas pidanud kohtumise peaminister Kaja Kallas, keda kuulas 15 inimest.

Lisaks nimetatutele kandideerivad selles suurimas valimisringkonnas EKRE nimekirjas Kai Rimmel, Rudolf Jeeser, Paul Puustusmaa, Hasso Uuetoa, Raul Siem, Kristel Menning, Jaanus Härms, Merliin Grauberg-Riisenberg, Matti Silla, Mait Järvik, Ranno Pool, Leo Kunman, Heino Märks, Kaupo Männiste ja Peeter Krall.

Kokku on tuuri käigus kohtutud rahvaga kaheksas kohas – Põltsamaal, Tartus, Viljandis, Võrus, Rakveres, Haapsalus, Kuressaares ja nüüd Raplas. Jäänud on veel Tallinn, Jõhvi ja Pärnu.

Järgmisena jõuab tuur neljapäeva õhtul kell 18 Tallinna Mustpeade majja, kus astuvad rahva ette Tallinna kolme valimisringkonna kandidaadid.

24. veebruaril on kõik Eestit armastavad inimesed oodatud Tallinna Vabaduse väljakule traditsioonilisele tõrvikurongkäigule ühtekuuluvustunnet hoomama.