Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Reformierakondlased laristavad ülbelt maksumaksja raha: sõit taksoga ööklubist pole probleem

-
15.02.2023
BOLTI TAKSO

Reformierakondlane Erkki Keldo on märkinud oma taksosõidud töösõitudeks, seejuures on valdav osa neist tehtud nädalavahetuseti, mille maksab kinni maksumaksja.Möödunud aasta kuluhüvitistest nähtub, et Reformierakonna endine peasekretär Erkki Keldo sõidab võrreldes teiste saadikutega märkimisväärselt palju Boltiga ja seda eriti nädalavahetustel: näiteks 13 sõitu oktoobris, millest kaheksa olid nädalavahetustel ning mitmed kahekohaliste summade eest. Ühel novembri laupäeval on Keldo kasutanud Bolti teenust kokku neli korda, ehkki sarnaselt paljudele teistele kompenseeritakse ka talle uueväärse auto liising, kirjutab Postimees.

Millist saadikutööd tegi poliitik Tallinna vanalinnas ööklubi Prive ees kell 2, või hilisööl Tartu vanalinnas, pole teada, sest erinevalt teistest taksodega sõitvatest saadikutest ei ole Keldo ühtegi sõitu põhjendanud ja nagu ta andis mõista, pole talt seda ka oodatud.

Tähelepanu püüdis ka endine peaminister Siim Kallas (ikka Reformierakond!), kelle ainsateks kuluhüvitisteks on luksussõidukite rentimine koos juhiga. Poliitik on tippklassi Mercedes-Benzi koos juhiga rentinud nii kaheksa valijaga kohtumiseks Võrus kui ka pikemaks väljasõiduks Tartusse. Hinnad on tema hüvitiste kaustas ulatunud päeva eest kuni 350 euroni ja kahe päeva eest kuni 650 euroni.

Üksikute anomaaliatega jäi silma ka Margit Sutrop (loomulikult Reformierakond!!), kes on taksoga sõitnud Tartust Võrru ja tagasi 120 euro eest ning samuti Tallinnast Tartusse – ajal, kui mitmed fraktsioonikaaslased sõidavad rutiinselt rongi või bussiga. Sellise priiskamise kohta märkisid ametnikud, et tegemist oli „erakorralise sõiduga“.

Alles äsja kirjutas meedia sellest, kuidas Ivi Eenmaa (loomulikult Reformierakond, mis siis muu!!!) prassis mitme tuhande maksumaksja euro eest Tallinna ühes kallimas restoranis.

Allikas: Postimees