Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Mis vahet on wagnerlastel ja e-ekspresslastel?

-
15.02.2023
Marko Reikop on peavoolumeedia andekaim ja heatahtlikuim tegija, aus inimene

Ukrainast tulevad uudised, millega normaalne inimene ei saa harjuda ega leppida: Venemaa teostab genotsiidi, saates selleks kolossaalsed kahuriliha massid inimestele kallale: iga päev paisatakse aina uusi mobiliseeritute ja vanglatest korjatud kriminaalide horde, iga päev lendavad raketid ukrainlaste kodude pihta…

Loomulikult ei saa võrdsustada inimeste tapmist Eestis toimuva poliitilise genotsiidiga, kuid ühisjooned on siiski silmnähtavad: iga päev paiskab oravameelne peavoolumeedia rahvuskonservatiividele kallale selleks mobiliseeritud kirjutajad, iga päev lendavad EKRE inimeste pihta kolumnide, juhtkirjade, kallutatud uudiste ja kinnimakstud sotsioloogide mürgised raketid. EKRE on juba nagu mingi sarimõrvarite kinnisidee, zombide armee sihtmärk, vene mustasadalaste poolt pogrommitav juutide kvartal. Peavoolumeedia näitab üles juba lausa religioosse vihavaenu ilmselgeid tundemärke, see on peaaegu samasugune usund, nagu 9. mai ja venelaste poolt maailma päästmine, „fašistlik Lääs“ ja piirideta „vene maailm“.

Erinevalt Venemaast ei ole meil Eestis veel võimalik inimesi füüsiliselt represseerida nende vaadete eest, saab ainult lõigata valimisplakatitel ribadeks Peeter Ernitsa nägu, tühistada inimesi ja pressida nendelt karistuseks kriitika eest kõik säästud, aga „vihakõneseaduse“ kriminaliseerimise seadus on pärast valimisi kohe päevakorras, kui oravad peaksid võitma. Lastevägistajad, mõrtsukad ja korruptsionäärid kõnnivad vabaduses, aga arvajad lähevad trellide taha.

Oravameelne peavoolumeedia oskab aga ikka ja jälle üllatada, nagu oskavad üllatada oma alatuse ja julmusega Putini väed: see, missugune valang tuli just poliitilistele mõrvadele spetsialiseerunud EE-lt, on isegi selle väljaande puhul kvantitatiivselt stahhaanovlik. Kvaliteet on aga tuntud-teatud: kaevatakse korruptsiooni ja vargustesse mittesegatud inimeste minevikus, lisatakse oma sealäga, lastakse käärida ja siis valatakse enne valimisi eesti inimestele pähe.

Näiteks et kunagi EKRE esimees ebaõnnestus eraäris.

Loomulikult ei meenuta EE vahetult enne valimisi targu seda, et reformierakonna looja ja praegune kandidaat Siim Kallas ebaõnnestus riiklikus panganduses. Et siis, kui ta oli Eesti Panga president, haihtus Põhja-Eesti pangast kuhugi 10 miljonit dollarit. Ja VEB-fondist kolm korda nii palju. Ja et härra Kallasel olid oma õigustuseks esitada mälulüngad, ülejäänu on aga 70-ks aastaks salastatud. Aga see on ju köömes võrreldes noore algaja ärimehe kunagise pankrotiga.

Ei meenuta EE täna ei inimskelette roosimammuste vanadekodudes, ei autotrollot, ei vene räpaste miljardite pangapesu, ei Pentuse eneselähetamist europalatisse, ei kandidaat Kersna miljonilisi testihankeid, ei Ivi Eenmaa invaorgiat rahva raha eest. Et vanem Helme oli muistsel ajal Pioneeri toimetaja, sellest täna kirjutatakse, aga et vanem Kallas oli suitseva EKP KK Rahva Hääle peatoimetaja, sellest ei kõssatagi. Nagu ka kandidaat Marko Mihkelsoni fotosessioonist.

Lehkav äravoolumeedia, näriliste kanalisatsioon.

https://www.youtube.com/watch?v=jIWO2_-PDGM

Ivan Makarov