Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Reformierakond valetab neljarealiste maanteede osas valijatele häbematult otse näkku

-
15.02.2023
Neljarealised maanteed on hädavajalikud, kuid reformierakond on nende rajamist alati pidurdanud. Pilt on illustratiivne.
© Uued Uudised

Reformierakond on juba sedavõrd küüniliseks valetajaks muutunud, et kirjutab oma valimisprogrammi ka need Eestile vajalikud toimingud, mille ta on ise varem prügikasti visanud.

Kui Martin Helme sai rahandusministriks, algatas ta Tallinna-Pärnu, Tallinna-Tartu ja Tallinna-Narva maanteede täies ulatuses neljarealiseks väljaehitamise avaliku ja erasektori koostöös. Kui Reformierakond võimule sai, tõmbas ta plaanile kohe kriipsu peale.

Juba 2019. aasta 23. septembril Riigikogu riigieelarve kontrolli erikomisjoni istungil, kus arutati PPP võimalusi ja kogemusi maanteede ehitamisel, kommenteeris Jürgen Ligi teede võimalikku väljaehitamist lähiaastatel järgmiselt: „Seda ei ole vaja ei Eesti majandusel, transpordil ega Eesti loodusel.“

Möödunud aasta septembris teatas Reformierakonna valitsus, et lõpetab riigi arengu jaoks ülioluliste neljarealiste maanteede väljaehitamise PPP toel.

Nüüd aga on Reformierakonna programmis kirjas: “Riigi põhimaanteed ehitatakse 2+2 sõiduradadega. Tallinn-Tartu, Tallinn-Pärnu-Ikla ja Tallinn-Narva maanteede arendamine on riigi teedeehituse prioriteet.”

Valetajate erakond üritab taas valijaid ära lollitada.

Uued Uudised