Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Tallinna võõrvõim tõmbas Jüriöö pargis Eesti Vabariigi aastapäeva tähistamisele kriipsu peale

-
15.02.2023
Jüri Ratas, miks te lubate oma keskerakonnal sulgeda Teie ja Edgar Savisaare lemmiktribüüni?

Tallinna võimud, kus globalistlike sotside ja venemameelsete keskerakondlaste püüdlused põimusid kokku estofoobseks konglomeraadiks, on regulaarselt lükanud tagasi kõik ettepanekud eesti keele ja kultuuri kaitseks ja toetamiseks.

Muukeelsetel linnavalitsejatel ehk ei olegi seda tunnetust, et Tallinna näol on tegemist eestlaste pealinnaga, aga siis oleks viimane aeg nendele seda jõulisemalt meelde tuletada.

Mihhail Kõlvarti linnavõim ei leidnud sel aastal vahendeid selleks, et pidada traditsioonilist Jüriöö pargi üritust, nagu ühe Taani moslemite ülekaaluga linnas keeldus linnapea rahastamast traditsioonilist jõulukuuske.

Tallinna Linnavolikogu EKRE fraktsiooni nõunik Kadri Vilba saatis täna Tallinna linnakantseleile teabenõude:

„Tallinna Linnavolikogu EKRE fraktsioon soovib teada, mis põhjustel ei peeta käesoleval aastal Jüriöö pargis Eesti Vabariigi aastapäeva üritust.“

Pole midagi kummalist selles, et Venemaa kodanike poolt valitud Tallinna „linnaisad“ ei salli kõike seda, mis on seotud meie rahvusriigi iseseisvuse ja püsimajäämisega.

Kummaline on see, et EV kodanikud, nende hulgas ka keskerakonna ja Riigikogu esimees Jüri Ratas seda tolereerivad. Kaua veel?

Ivan Makarov