Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Mis saab kunagistest võimu kuritarvitajatest ja vihaõhutajatest?

-
17.02.2023
Kaja Kallase valitsus saatis rahva vastu eriüksuslased ja seda ei tohi andestada.
© Uued Uudised

Erinevates kohtuinstitutsioonides on juba ebaseaduslikuks tunnistatud erinevate elualade inimeste vallandamine vaktsineerimisest keeldumise pärast, nüüd lisandus kohtuotsus, mille kohaselt MEM Cafes viibimise keeld oli õigusvastane – selgub, et pandeemia ajal siiski valitses Kaja Kallase valitsuse ebainimlik ja ebaseaduslik apartheidirežiim.

Kaja Kallas, Tanel Kiik, Irja Lutsar, Margit Sutrop, Karmen Joller… kõik need nimed seonduvad nii ülepingutatud koroonapiirangute kui ka üleskutsetega represseerida kõiki, kes pole nõus “õlga alla panema”. Võib julgelt öelda, et need inimesed on totalitarismi ideoloogid, nad õhutasid ühiskonnas viha nende vastu, kes ei allunud survele.

Peaminister ja terviseminister aga on eriti kuritegelikud, sest nad panid ka riiklikud institutsioonid totalitarismi teenistusse – politsei ahistas kohvikut, eriüksuslased suundusid meeleavaldajate vastu, kaitseväest lasti lahti spetsialistid…

Tahaks väga loota, et praegustele kohtuotsustele, mis tühistavad koroonarepressioonid, tulevad lisaks ka teised kohtuotsused, nende kohta, kes pandeemia ajal võimuga kuritegelikult ümber käisid. Sest lisaks koroonaohvritele on ka ohvrid, kes ei saanud muude haiguste ravi või kellele avaldas vaktsineerimine tervistrikkuvat mõju.

Kurb on, et kõik need eelnimetatud inimesed kandideerivad Riigikogu valimistel. Ehk tuleks alustadagi sellest, et neid mitte enam võimu juurde lasta.

Uued Uudised