Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kõigile eestlastele eeskujuks: Kaja Kallas tunnustas oma põhirivaali Martin Helmet

-
18.02.2023
Valitsuse kinnitamine Riigikogus. Kaja Kallas ja Martin Helme

Arvustades Uutes Uudistes (30.01.2023.a.) ETV „Esimeses stuudios“ toimunud debatti peaministri Kaja Kallase ja Riigikogu aseesimehe Martin Helme vahel, panin ma tähele, et „väideldes „Esimeses stuudios“ Martin Helmega jäi Kaja Kallas kiirele ja faktidega opereerivale oponendile selgelt alla, kuid oli sealjuures väärikas ja isegi sümpaatne…“.

See oli meeldiv tõdemus ja mainitud väitlus oligi viisakas ja heatahtlik, mis sest et terav.

Täna tahaksin võtta tagantjärgi tagasi tolle sõna „isegi“. Vaatamata tema poolt juhitud reformierakonna jõhkrusele Kaja Kallas ongi sümpaatne inimene. Põhjendan seda oma arvamust.

Delfi avaldas täna loo „Tööintervjuu / Kaja Kallas: Ratasega saab tööasjad aetud. Helme pole tujukas, vaid väga professionaalne poliitik“.

Reformierakonna juhti Kaja Kallast intervjueerisid Kroonika peatoimetaja Ingrid Veidenberg, Maalehe peatoimetaja Hindrek Riikoja ning Delfi ja Eesti Päevalehe poliitikatoimetaja Raimo Poom.

Delfi kirjutab: „Aga kuis on tema isiklik läbisaamine EKRE esimehe Martin Helmega, kelle parteiga Reformierakonna vaated küll kokku ei lähe? „Töisel tasandil saan ma temaga kenasti arutatud. Me ei jaga samu arusaamu, vaateid ega visiooni, kuhu Eesti peaks minema. Martin Helme ei ole väga tujukas, on selles mõttes väga professionaalne poliitik,“ avaldas Kallas EKRE esimehe oleku kohta üllatavalt tunnustust.“

Pole veel kadunud kõik. Väga positiivne emotsioon ja ka sõnum.

https://www.youtube.com/watch?v=jIWO2_-PDGM

Ivan Makarov