Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Andres Raid: maailmavalitsus ei ole enam vandenõuteooria

-
20.02.2023
Maailmavalitsus.
© Internet

13.-15. veebruarini toimus Dubais Maailmavalitsuse kokkutulek (World Government Summit). Konspiroloogia sai otsa, kõik on valikult ja otse välja öeldud.

Kokkutulekust võtsid osa 20 riigi presidendid, teiste hulgas ka Aserbaidžaani juht Ilham Alijev. Kohal oli üle 250 ministri, üle kaheksakümne maailmaorganisatsiooni esindajat ning üle 10 000 riigi- ja ühiskonnategelast.

Mulje on küll selline, nagu astuks energiline WGS vananeva Davosi asemele. Kokkutuleku koht pole juhuslik, eesotsas on palju tegelasi just nimelt Araabia maailmast ja seda tasub tähele panna.

Kui WGS 2013. aastal alustas, oli peatähelepanu riiklike institutsioonide ja kodanike vahelise usalduse ja koostöö suurendamisel, siis nüüd räägiti otseselt uue maailmavalitsuse järk-järgulisest moodustamisest ja tehisintellekti üha suuremast rollist inimmõistuse asendamisel.

Leitmotiiv oli üks – globaalse eliidi juhtrolli suurendamine ja kindlustamine ja mis lõpuks peaks kaasa tooma suveräänsete riikide kadumise (st hävitamise) ja korporatiivse maailmavõimu kehtestamise. Vahenditena kirjeldati tehnikaid alustades rohepöördest, vaktsineerimisest ja nutimajandusest kuni „jätkusuutliku arenguni“ välja.

WGS-i püsiesineja on ka Klaus Schwab ja ta ütles ütles nii: „Me liigume eksponentsiaalse arengu poole. Selle arengu ilminguks on tehisintellekt, kuid mitte ainult see. On ka metaversumid, uued kosmosetehnoloogiad ja sünteetiline bioloogia… Meie elu muutub mingi 10 aasta pärast saab olema hoopis teine, mida hakkavad mõjutama kõik need tehnoloogiad. Kes neid omab, valitsebki maailma“.

Tõsi, toimus ka apsakas. Video vahendusel pidas kõnet ka Elon Musk, kes läks oodatud tekstist kõrvale ja teatas kohalolijate ehmatuseks, et üleilmse maailmavalitsemise idee peaks tegema äärmiselt ettevaatlikuks ja tsivilisatsioonide kollapsi vältimiseks tuleks olla ettevaatlik valitsuste liiga tiheda koostöö suhtes selle maailmakorra kehtestamisel. Ta lisas, et edasine üha süvenev globaliseerumine võib olla inimkonnale surmavalt ohtlik.

Ülaltoodut arvestades kohanevad ka siinsed organisatsioonid ja sätivad end vajalikus suunas. Kas oskaks keegi anda ametikoha kirjelduse ehk mida teeb inimene, kes on „strateegilise kohtuskäimise valdkonna juht, võrdse kohtlemise ning väljendusvabaduse ekspert“ –  Gelly Grossthal täidab seda ametikohta meie Inimõiguste Keskuses! Aga – „strateegilise kohtuskäimise juht“ – kas pole ilus!!!

Midagi positiivset on siiski ka. Tuleb välja, et liitlased on pidevalt mingis joobes olnud ja nüüd pani terase pilguga Hanno Pevkur tähele, et lõpuks ometi on hakanud toimuma kainenemine! („Hanno Pevkur Müncheni julgeolekukonverentsil: liitlaste seas on sõja aastapäeva eel toimunud kainenemine“)

Kuigi, mõnda poliitikute see vist ei puuduta. Sealsamas Münchenis teatas Saksamaa välisminister Annaleena Baerbock, et kõik saaks korda, kui Putin muudaks oma seisukohta 360 kraadi võrra!!!”

Andres Raid