Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Karl Olaf Rääk: valeliku Reformierakonna järjekordne petuskeem – domeenivargus

-
22.02.2023
Reformierakond muutub üha ülbemaks, aga kunagi tuleb ka nende mihklipäev.
© Uued Uudised

Reformierakond on vahele jäänud järjekordse nurjatu võltsimisega. Nimelt pani üks terane kodanik tähele, et salamahti on registreeritud domeenid martinhelme.ee ning marthelme.ee, mis suunavad külastaja otse… Reformierakonna lehele.

Vähese aruga küberdiversandid ei arvestanud aga paari pisiasjaga. Näiteks sellega, et nad jäävad vahele. Kui lähed vargile, ära tassi kaasas tohutu suurt noolekujulist õhupalli, mis sulle otse kuklasse osutab. Veel parem, ära mine üldse vargile.

Kas ullikesed mõtlesid tõesti, et Mart või Martin Helmet otsiv inimene unustab Reformierakonna lehele sattudes nende nime ja pöördub kahe sekundiga reformiusku? Normaalse mõistusega inimene vihastab, kui teda niimoodi petta üritatakse, mitte ei saa skisoidkollasest värvist lummatud. Nii et lapsiku ärapanemise õhin on petiserakonnale järjekordse häbi kaela tõmmanud. Häbi, mida tunnevad kõrvalised isikud, kuna asjaomastele endale on see inimlik tunne võõras.

Isegi kui Reformierakond distantseerib ennast selle küberpettuse korraldajatest, pole sel tähtsust. Süüdistavad sõrmed osutavad Reformierakonnale ja kuidas nad salasuunajatega arved klaarib, on nende oma asi. Loll käsilane on hullem kui vaenlane.

Selge on aga see, et Reformierakond on ebausaldusväärne partei, kes kasutab iga võimalust, et inimesi petta. Hea lihtne valimisspikker, kas pole?

Karl Olaf Rääk