Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Andres Raid: kliimaäärmuslased leiavad, et puude kaitsmiseks tuleb puud maha võtta

-
22.02.2023
Ajakirjanik Andres Raid.
© Uued Uudised

Kuidas näeb välja see, kui keegi millegi eest hoolitseb?! Kui nüüd keegi hakkab seletama, et objekti kaitstakse, kindlustatakse parim võimalik keskkond ja nii edasi, siis on see kõik eilne päev. Jääb ainult üle oodata, millal saksa metsakaitsjate praktika meie kodukamarale jõuab. Nimelt – saksa metsakaitsjad saagisid metsa kaitseks maha ainsa puu Scholzi residentsi ees!

Ökoloogialiiikumine „Letzte Generation“ (Viimane generatsioon) korraldas puu mahavõtmise ja on selle üle äärmiselt uhke, plakatil ilutseb selgitav tekst „Viimane generatsioon murdelise momendi eel“. Liikumisest osavõtjad selgitasid seejuures, et teevad hävitustöö Berliini kesklinnas nähtavaks. Süsteem on lihtne – võtame Eestis kõik metsad maha ja teatame võidukalt, et näete, mis juhtub, kui kõik metsad maha võtta!

Üha arusaamatumaks läheb. Muidu CO2 emissioonide vastu võitlev seltskond andis valjult teada, et metsa langetamise läbi kaob inimkonna eksistentsiks vajalik CO2 ja sellele enam kui vastuolulisele teatele lisasid aktivistid, et nii saetakse oksa, millel ise istutakse. Saa siis aru…

Alles hiljaaegu kleepisid sama liikumise tegelased end Müllendammi silla külge ja valasid sõidutee betooni täis, protesteerides autostumise ja liiklusummikute vastu. Aktsiooni tulemusena sekkus politsei, sest ummikud ulatusid kilomeetrite taha.

Vaadake meie sotse – täpselt sama muster – maksude langetamiseks tõstame makse!

Üks veider ja mingeid seoseid tekitav on üks meil leviv sõnademäng. Reformierakonna loosung räägib kindlatest kätest, lasketiirus või sõjas oleks ka teravat silma vaja. Toivo Maimets räägib aga hoopistükkis hoolitsevatest kätest ja need on riik paraku inimeste ümbert ära võtnud, ta pidas ilmselt silmas küll midagi muud, kuid põhimõtteliselt võib ta isegi õigus olla.

Andres Raid