Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Selgus põhjus, miks reformierakond ja selle peavoolumeedia otsustasid niivõrd räpase provokatsiooni kasuks konservatiivide vastu

-
22.02.2023

Miks valitseb oravate leeris ja nende peavoolumeedias selline häbiväärne paanika? Miks lastakse käiku niivõrd räpaseid võtteid, nagu Politico bluff?

Pole halba heata, sest nüüd saime me teada, et Balti Kaitsekolledžis toimub midagi eriskummalist, mis võib kujutada endast tõsist julgeolekuriski Eestile. Me saime teada, et Eesti valimistesse on just praegu jõhkralt sekkutud väljastpoolt – Politico kaudu on meile reimporditud eestisisene spekulatsioon, mille autor võib vabalt olla seotud FSB-ga, kuna osaleb Kremli eriteenistuste poolt rahastatavates läänevastastes diskussiooniklubides ja konverentsides.

Kuna selle infooperatsiooniga läks kaasa ka osa Eesti valitsusest ja peaminister ise, siis antud juhul on piir räpase valimisvõitluse ja riigireetmise vahel küllaltki ähmane.

Aga küsigem veelkord: milleks valitsuse ruupor ehk peavoolumeedia korraldas selle provokatsiooni, mis võib tõsiselt kahjustada ja ilmselt juba kahjustas usaldust meie riigikaitse vastu meie liitlaste seas? Sest läänes teatakse vägagi hästi, mis on Valdai klubi ja Meževitši konverentsid. Mida kuradit otsis sealt Balti Kaitsekolledži töötaja?

Vastus – kust selline liberaalide paanika ja alatu käitumine – laekus Ira Karu poolt, kes vaatas Kanal 2 uudistesaadet ja jäädvustas küsitluse tulemused.

Meie sotsioloogilised firmad on ilmselgelt ka paanikas.

Vaadake neid tulemusi.

Ivan Makarov