Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

See kurss, kuhu Reformierakond Eestit tüürib, ei vasta ei 1918. ega 1991. aasta ideaalidele

-
24.02.2023
See on meie eesmärk ja kohustus.
© UU

Täna on iseseisva Eesti rahvusriigi 105. sünnipäev, mil peab tõdema, et tema loomise ja taasloomise ideaalid on reedetud ja just täna peaks looma uue Päästekomitee, sest Reformierakond oma satraapidega loovad täiesti uut riiki. Uus moodustis ei anna enam riigi mõõtugi välja, sest seadused tulevad Brüsselist, kelle jaoks oleme sulased, mitte partnerid.

Kõige otsesem näide Eesti rahvusriigi ideaalide reetmisest on venestamine, mille varem suutis EKRE tõrjuda, kuid mis võttis Kaja Kallase võimule pääsedes enneolematud mõõtmed – lahjendati välismaalaste seadust ja hakati sisse vedama venekeelset odavtööjõudu endisest NSV Liidust. Selle tulemusel on Tallinn juba venekeelne ja võimalus eesti keelt kuulda väiksem kui mõnda võõrkeelt.

Vabadussõja ajal tõrjus Eesti punavenelased ja landesveerisakslased. Laulva revolutsiooni üheks tähtsamaks eesmärgiks oli lõpetada Eesti venestamine läbi liidutehaste tööliste sisseveo, ka fosforiidisõja ajendiks oli see, et kaevandused oleks tähendanud uusi venelasi. Võitlesime tollal viis aastat, et iseseisvus taastada, venestamine lõpetada ja otsustamisõigus Moskvast Eestisse tuua – ja nüüd venestab Kaja Kallase valitsus Eestit täie rauaga, viies ellu NLKP omaaegset poliitikat.

Venestamine on kõige rohkem tuntav Reformierakonna sigadus, aga eks neid ole arvukalt – Eestisse on imporditud uusmarksistlikud “uusväärtused”, riik on allutatud Brüsseli poliitikale, seda laostatakse rohepöördega jne. Kaja Kallase valitsus on juba ammu loobunud rahvusriigi edasiviimisest, tema käe all ehitatakse hoopis uut riiki, mis ei oleks enam 1918. aasta ideaalide õigusjärglane – Urmas Paet tahtis Putinile loovutada ka osa Tartu rahu järgset Eestimaad.

Selle ohtliku mänguga on kaasa läinud kõik teisedki erakonnad peale EKRE. Ainult rahvuskonservatiivid kaitsevad veel Eesti ning et nemad saaksid veel midagi päästa, vajavad nad rahva mandaati, ning selle saame neile anda juba 5. märtsil.

Uued Uudised