Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Vahtralehemaa peaminister Justin Trudeau ei austa kanadalasi

-
25.02.2023
Justin Trudeau`d tundvad inimesed peavad teda küüniliseks manipulaatoriks.
© Scanpix

De minimis non curat lex, ultra vires ja mens rea on vaid mõned ladinakeelsed fraasid, mida õigussüsteem kasutab kriitiliste õigusmõistete tähistamiseks. Üks ladinakeelne fraas aga paistab ülejäänute kohal silma – falsus uno, falsus omnibus – vale ühes asjas, vale kõiges.

See fraas kirjeldab suurepäraselt Kanada peaministrit Justin Trudeau’d, kes on patoloogiline valetaja. Juhuslikud valed või sageli valetamine loob kõrge riskiga ühiskonna, mis ei usalda üksteist.

Raske on mõista meest, kes nimetab teisi rassistideks, ja kui ajakirjanik Rose Knight süüdistas Trudeau’d tema seksuaalses ründamises, nimetas ta teda valetajaks, muutes tema usaldamise veelgi keerulisemaks.

Trudeau jagab inimesed kahte kategooriasse: inimesed, kes teda toetavad, ja kurjad inimesed, kes temaga ei nõustu. Ta ei tunnusta ega austa kedagi võrdsena – oluline on vaid see, kuidas inimene tema plaanidesse sobitub. Ta võib meelitada ja kasutada nutikaid sõnu, et inimesed tunneksid end vabalt, kuid see on osa tema trikkidest patoloogilise valetajana.

Kui Trudeau läheb televiisorisse, et öelda teile, kui palju ta põlisrahvaste leppimisest sügavalt hoolib, siis niipea, kui kaamerad on välja lülitatud, ütleb ta, et lähme siit välja, ma tahan surfama minna, mitte seda igavat värki teha.

Trudeau valed kahjustavad ühiskonna usaldust ja see on ohtlik. Usaldus on habras mõiste ja seda on raske taastada, kui see on katki. Ta kohtleb kodanikke nagu ettureid, kasutades valesid oma tegevuskava edendamiseks. Kui te temaga ei nõustu, nimetab ta teid kurjaks, mitte ainult valeks. Selline keel tekitab kanadalaste seas pingeid.

2022. aasta veebruaris, pärast kaks aastat kestnud Covidi piirangute purustamist, püüdis Justin Trudeau “nakkusohutusmandaadi“ kehtestamisega Kanada piiriüleseid autojuhte pöidla alla tuua. Hoolimata Kanada valitsuse väitest, et see mõjutaks ainult 10 protsenti autojuhtidest, näitasid tema enda andmed, mis esitati avaliku korra hädaolukorra komisjonile (POEC), mida juhib kohtunik Paul Rouleau, et see arv oli lähemal 50 protsendile.

Autojuhid ja nende toetajad alustasid konvoide liikumist ja rahumeelseid proteste, mis lõpuks maandusid riigi pealinnas, kes ei reageerinud vägivallaga, isegi kui tegemist oli äärmusliku politseivägivallaga.

POEC kuulas kuus nädalat tunnistusi õiguskaitseametnikelt, kes väitsid, et nad ei vaja erakorralisi volitusi protestide ohjeldamiseks, mis ei kujuta endast ohtu riiklikule julgeolekule. Isegi kohtunik Rouleau tunnistas, et Kanada kodanikel on õigus rahumeelselt meelt avaldada.

Trudeau’d pole kunagi vastutusele võetud tema halva käitumise, eetikarikkumiste ja kanadalaste väärkohtlemise eest, kes võivad jagada temast erinevat maailmavaadet. Mure ei ole seotud mineviku, vaid tulevikuga.

Ajupesu ja massihüpnoos võimaldavad massilist julmust, et elanikkonna vastu suunata vägivalla erinevad vormid, mis hõlbustavad psühholoogilist konditsioneerimist.

Inimeste põhihirm, et meedia ründab ja määrib neid sõnavabaduse õiguse kasutamise eest, et politsei peksab neid nende õiguste eest seismise eest, et neid laimatakse ja tõrjutakse ametist välja, et neid ründavad nende endi kolleegid, et nad kaotavad töö ja sisenevad vaesusesse, et endised sõbrad ja perekond põlgavad neid “valede“ vaadete omamise eest, sotsiaalselt “tühistatud“, sunniviisiliselt süstitud ainet, mida nad oma kehasse ei soovi, veetakse karantiinilaagritesse jne. — kõik see terroriseerib ühiskonda grupimõtlemisega kaasa minema.

Märulirühm tulistab ehitustööliste ülestõusu purustamiseks kummikuule ja pisargaasi (Rebel News, 2021)

Naine pöördub Ottawas liikumispiirangute vastasel meeleavaldusel politsei poole. Allikas: karjääri kaotanud naine anub Trudeau salapolitseid. Chinlee. Rumble

Huvitaval kombel ilmutab Trudeau samasugust soovimatust tunnistada organiseeritud riikliku vägivalla rolli ohvrite terroriseerimisel. Sõltumata sellest, mida valitsus oli kavatsenud, see täidab globaalse klassisõja ajastul kontrrevolutsioonilist rolli.

Need, kes soovivad tõsiselt kaitsta inimvabadust ja elu pühadust tigeda riikidevahelise kiskjaklassi psühhopaatiliste plaanide eest, peavad seda tunnistama ja vastavalt tegutsema.

Lõppkokkuvõttes vabastab inimkonna ainult selle klassi täielik lüüasaamine koos selle digitaalse despotismiga ning halvustatud ja valimata kontrolliga kõigi võimuhoobade üle.

Vahendas Revo Jaansoo

Allikad: Trudeau patoloogiline valetamine ei austa kanadalasi ja meie ühiskonna usaldust – Rebel News,

Kohtunik Rouleau otsustab, et Trudeau argpükslik hädaolukordade seaduse kasutamine oli “õigustatud” – Rebel News,

Globaalne klassisõda ja luugitöö poliitika: vastus John Watersile (solari.com)