Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Eesti riik on üles kasvatanud venelaste põlvkonna, kellel on ajaloost Kremli arusaam

-
26.02.2023
Narva punatank püsis agressioonini Ukraina vastu ja selle varjus kasvas üles uus põlvkond “surematu polgu poegi”.
© UU

Uutele Uudistele kirjutanud inimene jutustab ülimalt masendavast muljest, kui saate “Laser” tegijad käisid Narvas ja vestlesid tänaval inimestega, kes oleks veendumuste järgi pärit nagu Vene kolkakülast ja saanud suurveneliku arusaama ajaloost.

“Ma ei hakka isegi üle kordama neid ajupestud, vene telekanaleid fännavaid jubedikke, kes oma lapselapsi fašistideks sõimavad – probleem on hoopis selles, et ca 30ndates noored inimesed, kes tegelikult on hariduse saanud juba Eesti Vabariigis, EI TEA EESTI VABARIIGI AJALUGU ega tea ka NARVA  AJALUGU.

Nad ei tea, et meie ühe kauneima ajaloolise linna pommitasid sodiks venelased – mõni teadis, aga ta nimetas seda vabastamiseks (ehkki vabaneti vaid eestlastest ja ajaloolisest linnast), nad ei teadnud, et eestlasi isegi ei lubatud tagasi Narva elama, nad arvasid, et küllap nad küüditati ( aga miks, ei tea). Enamik inimesi teatas, et linna lõhkusid ära sakslased.

Kas venekeelse hariduse sisu ongi 30 aastat olnud Vene Föderatsiooni otsustada? Kas Eesti Vabariigi haridusministeerium nende aastakümnete jooksul  ei teadnud, mis vene  koolide ajalootundides toimub? (Neid koole on ka Tallinnas ja Maardus jne).

Kuidas on võimalik, et üles on kasvatatud ja kasvab jätkuvalt vene vaimus valetajate põlvkond, kes küll tahavad siin elada ja tarbida nn euroopalikku kultuuri, kuid ei taha midagi teada EESTI AJALOOST.

TULEKS ARU PÄRIDA  HARIDUSMINISTEERIUMILT, mis õieti venekeelses hariduses on toimunud ja miks nad on saanud niimoodi omavolitseda, kasvatades üles “Punaarmee vabastusmissiooni” uskujad?”