Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Delfi kasutatav meediaallikas: juut Lotman on neljakordne prostituut ja kasutagu gaasikamberautot

-
01.03.2023
Koht, kuhu Delfi infopartner saatis Mihhail Lotmani

Riigikogu liige Mihhail Lotman avaldas meedias arvamust, mille kohaselt on ukrainlaste poolt hävitatud vene tanki eksponeerimine Eestis õige samm. Sellele reageeris venekeelne meedia eriti võikal kujul.

Eesti peavoolumeedia Delfi on sisuliselt legitimiseerinud infoallikana Eestist väljasaadetud putinisti ja pisikurjategija Kornilovi Venemaa eriteenistustega seotud portaali baltija.eu, kust Delfi on ammutanud väljamõeldisi sõjakurjategija Prigožini „väljaütlemistest“ ja „sidemetest Eestis“.

Sellest innustust saades ründas see Petersoni provokatsioone ja üleskutseid innuga vahendav uudisteportaal täna Riigikogu liiget Mihhail Lotmanit selle eest, et Lotman arvas – ukrainlaste hävitatud vene tanki eksponeerimine Eestis on väga õige asi.

„Teie, formaalselt pärides isa tööd, tegeledes semiootikaga, tegelete prostitutsiooniga. Mul on selline tunne. Te olete neljakordselt prostituut. Nagu osa vene kultuurist. Nagu juut. Nagu Eesti kodanik. Nagu inimene. Te reetsite seda kõike, „trofeeks“ teile gaswagen, kasutage seda“.

Suurema artikli „Kahju, et KaPo tegeleb meil ükskõik kellega, mitte aga Eesti reaalsete vaenlastega“ autor on Eino Ingerman, kes regulaarselt esineb seal oma kolumnidega. Tegemist on endise ENSV tsensuuri- ja riigisaladuse kaitse organi Glavlit juhi Kurt Ingermani pojaga. Tema isa oli pikemat aega ka Partei Ajaloo Instituudi direktor.

KaPo peaks tõesti tegelema küsimusega, miks meil võib ametliku väljaande veergudel sõimata juuti prostituudiks ja soovitada tal minna gaasikambrisse. Ja ka sellega, miks Delfi kasutab selliseid allikaid Riigikogu valimiste mõjutamiseks.

Kas te tõesti tahate, et Mihhail Lotmanit ja tema omakseid ründaksid kohalikud putinistlikud fašistid? Kas olukord on ikka kontrolli all?

Eesti juudi kogukonna avaldust oodates,

Ivan Makarov