Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Ivan Makarov: EKRE võit valimistel oleks võrreldav Ukraina võiduga Venemaa üle

-
03.03.2023

Pärast kõiki neid uskumatuid sigadusi, mida on sooritatud Eestit armastavate inimeste vastu – päevast päeva ja aastast aastasse toimunud laimamist, valetamist, mustamist, provokatsioone ja infooperatsioone, mida korraldati EKRE vastu peavoolumeedia, globalistlike aktivistide ja korrumpeerunud poliitikute poolt, EKRE võidab niikuinii.

Isegi kui e-valimisi võltsitakse samamoodi, nagu võltsitakse praktiliselt kõike, mis on seotud EKRE-ga, ei oleks reformierakonna ja selle satelliitide võimu juurde jäämine aus võit, sest samamoodi on aastakümneid tegutsenud ja võimule jäänud Putin. Vahe on vaid selles, et siinsed „liberaalid“ ei ole veel jõudnud hakata füüsiliselt kõrvaldama eestimeelseid oponente, aga „vihakõne seadus“ on neil ju soolas, sest Euroopa Liit nõuab alandlikkust ja ise nad ka ihkavad totaalset tsensuuri, mida on osaliselt juba ka rakendanud. Nad on niigi usurpeerinud sõnavabaduse ja käituvad Eestiga nii, nagu oleks tegemist nende isikliku omandiga. Kuid oma vara ikka hoitakse, aga Eesti on nende jaoks varastatud ja seega parseldatav kraam. Nad ei hoia Eestit, sest see on muudetud jokkskeemitajate kolhoosiks. Ja kolhoosi „ühist“ vara ei hoidnud keegi.

Putin sõdib Ukrainaga sama metoodiliselt ja alatult, nagu meie end võimule vangerdanud globalistid sõdivad EKRE-ga. Ja meie peavoolumeedia kirjutab Ukraina sõjast mitte palju rohkem, kui sajatab EKRE-t. Tegemist on ühiskonna jaoks hukatusliku ajujahi ja eestimeelsete genotsiidiga. Putin toob palgasõdureid isegi Süüriast, oravad toovad propaganda palgasõdureid massiliselt Venemaalt, asendavad nendega kohalikke ajakirjanikke ja annavad nendele (venekeelsele meediale) ühe miljoni teise järel meie laste ja eakate arvelt, näljutades oma hooldekodudes vanureid luukeredeks.

Valimistest võtavad osa ausate poliitikute kõrval ka pedofiilid, pangaröövlid, riigireeturid ja muud, nagu väljendus kunagi Rein Raud, „moraalsed värdjad“.

See, et EKRE-t nii rünnatakse, on arusaadav: meie vanglaks tehtavas Eestis on kriminaalide hulgas ka poliitvang, keda saab vigastada ja mõnitada vastavalt varaste seadustele. Täpselt nii tehakse Venemaal ausate sõja- ja režiimi vastastega.

See, et eesti rahvas seda näeb ja paljud saavad nüüd aru, mis tegelikult toimub ja kellega on tegemist, on juba võit.

Kas see realiseerub ka hääletamisel, sõltub sellest, kas meie armastus Eesti vastu on tõesti nii tugev, nagu me ise arvame, lauldes isamaalisi laule.

EKRE võit valimistel oleks võrreldav Ukraina võiduga Venemaa üle.

Oleks aeg seda teha.

Ivan Makarov