Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Henn Põlluaas: näidakem valimistel, et eesti rahval on piisavalt mõtlemisvõimet ja tarkust teha vahet tõel ja valel

-
03.03.2023
Henn Põlluaas
© UU

Tuleb välja, et Eesti meedia pole mitte ajakirjandus, vaid vasakliberaalne ja äraostetav propagandaruupor, kelle jaoks tõde on vaid tülikas kategooria, millel igasugune väärtus puudub.

Seda näitab Delfi esitatud ja teiste sarnaste tiražeeritud Prigožini libaväide, justkui tema mehed olla käinud meie siseminister Helme juures visiidil ja neid olla lastud isegi tema kabinetti. Iga vähegi ennast ajakirjanikuks pidav inimene oleks võinud võtta jalad alla, minna Siseministeeriumisse ja küsida näha külaliste registreerimise raamatut. Või saata ministeeriumile järelpärimise. Kõik nad oleks saanud näha, et mitte midagi sellist pole toimunud. Mart Helme pole mitte kunagi mingeid Kremli ega Prigožini ketikoeri vastu võtnud.

Faktide kontrollimine peaks olema üks ajakirjanduse tegevuspõhimõtetest. Aga ei! Tähtis pole mitte tõde. EKRE materdamine ja valimistulemuste manipuleerimine konservatiivide vastu on tähtis, tulgu selle jaoks valetada ja pritsida soppa ükskõik kui palju.

Eriti piinlik on, et meil ei ole isegi mitte ühtainust normaalset ajakirjanikku, kes seda libaväidet oleks üritanud kontrollida. Aga pole ju ime kui Kallase valitsus maksis ajakirjandusele, erinevalt muust ettevõtlusest, miljonite eest toetusi. Kelle leiba sööd, selle laulu laulad.

See, et Eestis säärast EKRE-vastast infooperatsiooni vahetult enne valimisi koostöös Kremliga läbi viiakse, näitab ju selgelt, kelle juurest tegelikult niidid Moskvasse viivad ja kes Putini lõa otsas on. Vastus on Reformierakond, sest just neile on see fabritseering ja vale kasulik.

Ka Putinile on kasulik, et tõelised Eesti eest seisvad patrioodid – rahvuskonservatiivid saaks kõrvale tõrjutud. Ega muidu Prigožin sellist juttu ei ajaks. Juba vanadel roomlastel oli ütlus CUI BONO – kui tahad teada, kes on asja taga, siis vaata kellele see on kasulik.

Sestap kutsun ma kõiki inimesi üles minema valima ja näitama, et eesti rahvas ei ole loll, nagu Siim Kallas väitis, vaid et eesti rahval on piisavalt mõtlemisvõimet ja tarkust teha vahet tõel ja valel ning mitte lasta end valedest ja demagoogiast ära lollitada. Tulge ja näidake seda neile! Tulge ja toetage EKRE-t! Üheskoos päästame Eesti!

Henn Põlluaas