Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Ära hüüa hunti: Lauri Hussar levitab Eesti jaoks üliohtlikke Putini jutupunkte

-
03.03.2023

Maagilise ja saatusliku 5. märtsini on jäänud kaks päeva, ja mõni ammu sõge on muutunud lisaks veel ka äärmiselt agressiivseks.

EPL pakkus täna õhtul lausa „päevateemaks“ Eesti 200 esimehe Lauri Hussari loo „Peame olema valmis vaenlast ründama ka tema enda territooriumil, et Eestit kaitsta“.

See avaldus on eriti „kohane“ pärast Brjanski sündmusi.

Lauri on tõusnud võrreldavale tasemele Toomi hea kolleegi ja võõrustaja Solovjoviga, kes kutsus oma saates vallutama tagasi Jürjevit (kuhu Putini kutsus tol hetkel tõenäoliselt ebaadekvaatne K.Kaljulaid), tagasivallutades ka Ivangorodi ehk Jaanilinna.

Kuri narr ei tea sedagi, et Ivangorod ongi praegu Venemaa koosseisus, aga oleks muidugi vahva, kui seal läheks üks oblast vallutama teist.

Hussar peaks koos oma praeguste seltsimeeste ja ka reformierakonnaga, kellega ühteheitmise teemal kahesajatajad kogu aeg fantaseerivad, tutvuma enne Venemaa territooriumi ründamist  Tartu rahu koopiaga ja endale selgeks tegema, mis on „vaenlase tema enda territoorium“. Sellised tegelased võivad ju vabalt pommitada ka Võru linna.

Tegelikult ei ole see üldse naljakas. Huvitav, mis relvadega peaks Eesti ründama kolossaalset tuumariiki? Venelased ütlevad selle peale „ehmatasid siili palja p…ega“. Antud juhul on p..se küll muljetavaldavalt suur, aga „siil“ on ju veel suurem, kunagi oli see kogunisti „kuuendik kogu planeedist“.

Eesti 200 ehk rahvakeeli gruz dvesti õigustab antud juhul oma laibaveo hõngulist nime. Partei esimees Lauri Hussar provotseerib oma vastutustundetute kohtlaste avaldustega Eesti preventiivset ründamist hullunud Venemaa sõjamasina poolt. Nagu ütles äsja meie kaitsejõudude juhataja Martin Herem, isegi pärast Ukraina sõja kaotamist jääks Venemaa meid väga tõsiselt sõjaliselt ohustama.

Lauri Hussar levitab kõige ohtlikumaid Putini ja tema veriste sõjardite jutupunkte: nad ju väidavad kogu aeg, et viivad Ukrainas läbi „sõjalise operatsiooni“ Venemaa kaitseks sellepärast, et Ukraina kavatses koos NATOga rünnata Venemaad vene territooriumil.

Hussar äsja sünnitas mõtte, et Eesti peaks saama rünnata venelasi Venemaa territooriumil. Homme võidakse Venemaal öelda, et Hussar on mingi tõsine asjapulk (lehes on ta esitletud varivalitsuse peaministrina) ja ennetada Eesti rünnakut Eesti enda territooriumil. Seda enam et EPL-Delfi on Eesti suurimaid väljaandeid, mida doteeritakse valitsuse poolt. Kremli ladvik ju ei tea, et antud meediamaja spetsialiseerubki vaimselt tasakaalutute arvamuste avaldamisele ja Trumpi valitsemisaja lõpus lõi seal Paris häirekella, et Trump alustab viimasel päeval enne lahkumist tuumasõja.

Head teiste erakondade inimesed, tehke ometi midagi. Süüdimatu valimiseelse jutuga tegelased ei peaks rääkima teie nimel.

https://www.youtube.com/watch?v=rDnF_XWBfxg

Ivan Makarov