Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kas valimistulemusi hakatakse võltsima? Vastus on “pigem jah”

-
03.03.2023
Petturlik Reformierakond on Eesti õigusriigile ülimalt ohtlik.
© UU

Nädalavahetusel toimuvad Riigikogu valimised ja üheks murekohaks on see, et kas võimurid hakkavad valimistulemusi võltsima. Tõenäoliselt hakkavad ja miks ei peakski, pinnas selleks on olemas.

Peavoolumeedia levitab ühe poliitilise jõu vastu ränki libauudiseid, “reitinguagentuurid” pakuvad välja uuringutulemusi, mis on ka kõige naiivsemale inimesele naeruväärsed (Turu-uuringute AS Eesti Päevalehe tellimusel), vasakpoolsed-liberaalsed erakonnad lausa põlevad vihast rahvusmeelsete vastu – miks ei peaks sellesse pilti sobituma ka võltsimised?

Kes võltsib? Kui isegi kaitseväe juhataja Herem ja perearst (!) Joller õhutavad kõigest hingest vihkamist rahvuslaste vastu ning nugadega mehed lõikuvad valimisreklaame – miks ei peaks sedavõrd lõhestatud ja polariseerunud ühiskonnas leidma kümneid ekrevihkajatest valimisametnikke, kes sokutavad vajaliku hulga “õigesti täidetud” sedeleid kastidesse? E-valimiste haprusest rääkimata…

Kes tellib? Meil on võimul erakond, kellel on tohutu pagas Venemaale kaduvate otstega rahapesuskandaale (VEB Fond, Skandinaavia pankade rahapesu jpm) ning kes kardab paaniliselt paljastusi, kui võimule peaks tulema rahvuskonservatiivid – poliitoravad teevad mida iganes, võltsimised kaasa arvatud, et oma võimu ja toiduahelaid hoida.

Võitlus EKRE ja peavoolupoliitika vahel on maailmavaateline, see on võitlus rahvusriigi ja globalismi pooldajate vahel, ning vasakliberaalne seltskond ei kohku millegi eest tagasi, nagu on näidanud kogu liberaalse Lääne kogemus. Inimesed, olge valvel!

Uued Uudised