Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

( : ) kivisildnik: Hale läbikukkumine, seltsimehed punareied!

-
04.03.2023
( : ) kivisildnik

Anne Veski, Reet Linna ja Silvia Ilves on lähenevate valimiste peateemad. Nendest siis räägimegi. Vaatasin edetabelist kõige populaarsemaid lugusid: Veski, Linna ja Ilves – kusjuures homme on valimised, lisaks muidugi korvpallilegendi lahkumine. Nii palju siis poliitilistest kirgedest, mida on üles köetud alatute valede, laimu ja poolemeelse sonimise, ulumise ning vuuduu-reitingutega.

 

Kahju inimestest, kõige rohkem muidugi korvpallilegendist, kes oli minu kooliaja staar, aga kahju on ka strateegilise kommunikatsiooni võitlejatest, narkomaanidest, leheneegritest ja isamaalistest ei-kasva-seedreid-palme-ega-enam-võsagi-poliitikutest, kes on teinud endale Prigožini, jõuluvana ja põhjapõder Rudolfi uskumisega häbi ja alandust.

On ikka piinlik olukord küll, mitu diviisi valetavaid stratkommi lurjuseid on saanud “Politico” kommunistidelt ebaprohvessionaalselt ettevalmistatud mölapaketi, omal pole ajudes sedagi hämarust, jahuvad Wagneri grupeeringust nädal otsa ja kõige otsustavamal hetkel loeb lihtne lugeja hoopis Veski, Linna ja Ilves teemasid. Hale läbikukkumine, seltsimehed punareied.

Põrusite eelmiste valimiste eel Mary Krossi koeraga, põrute ka seekord oma Wagneri koeralitaga. Kas te tõesti arvate, et minusugused ketserid ja mõtteroimarid loevad Delfist Wagner-tegi-lugusid ja keeravad päevapealt selja EKRE igati sümpaatsele poliitikale ja hakkavad kahurite ja kõige muu äraandjaid valima?

Ei hakka, kindlasti ei hakka. Kui punane propaganda töötaks, siis oleksin ma vikerroheliste valija ja globalistlik idioot, kõik oleksid vikerroheliste valijad, vähe sellest, meil oleks ikka veel Vene okupatsioon ja mingit laulvat revolutsiooni ei oleks kunagi toimunud. Valiksime vastavalt pleenumi otsustele Karl Vaino III ja Vaino Väljas II vahel.

Kas on kunagi olnud nii, et EKREt ei peksta? Ei ole olnud. Küll on kallatud kaela antisemintismi, natsismi, naisepeksu, äärmusluse, retoorika, koera kividega loopimise ja mis iganes soppa. Kõik see on olnud esiteks vale ja teiseks suurendanud meie menu. Kommunisti sõim on kompliment ja tunnustus.

Mis on täna muutunud, et lolli möla mõju on muutunud vastupidiseks sellele, mida me oleme siiani kogenud? Kas elu on läinud paremaks? Kas inflatsioon, hinnad ja liigsuremus on läinud alla? Kas meil on tankid, õhutõrje ja maamiinid? Kas pedofiilid, roolijoodikud ja testivargad on vangi pandud?

Asi on läinud ainult hullemaks, möla on läinud veelgi lollimaks, sega peab punapropaganda mõju olema suurem, see tähendab konservatiivide ja kristlaste poolehoid peaks olema veelgi enam kasvanud, kas just 40% nagu meil Pärnus või veelgi rohkem, kes teab, teleküsitlused võidame üldjuhul kahekordse ülekaaluga.

Korralikku skandaali suudab meedia hoida õhus vähemalt kuu aega, nüüd aga on kahe nädalaga toss väljas ja inimesed mäluvad kõige kriitilisemal hetkel Veski, Linna ja Ilves põhku. Kujutan ette, kuidas kodanik tarbib meediast Ilvest ja mõtleb: kõrvadest hakkas pärast süstimist verd jooksma, jäsemed värisevad – eks see ole Prigožini laostav mõju, lähen valin Siimutütre või tussupildi Marko ja tõmban pärast veel ühe buusteri rindu. Muud varianti ei ole.

Inimesi on igasuguseid ja kindlasti on ka selliseid, saame varsti näha, kui palju. Ja süveneme e-häälte ja paberhäälte vahekorda. Üldse ei imesta, kui võtmeisikutel tuleb ühe paberhääle kohta neli elektrihäält ja režiimi vastastel ühe elektri hääle kohta neli paber häält, see on oletus, mis põhineb kohalike omavalitsuste valimiste kogemusel.

Ja ikkagi kaotavad, peavad kaotama. Miks? Ma ju räägin, elu on läinud halvemaks ja kui režiimi ei kukutata või vähemalt oluliselt ei nõrgendata, siis saab valitsema maapeane homopõrgu, slaavi paradiis, vihakõne vangla ja sitasitikasööjate orjalaager, kus sa võid 15 minuti kaugusele jalutada, aga üks samm rohkem kui lubatud ja robot laseb maha.

Aga milleks liiga palju ja keeruliselt mõelda. Keegi ei taha mõelda, see on raske ja halvasti tasustatud töö. Inimene ei mõtle enne, kui elu on täiesti väljakannatamatu. Rootsi kuningriik on hea näide, lihtsameelsed uskusid kogu seda kommunistide jura niikaua, kuni enam ei julge tänavale minna, lastakse maha nagu kährik.

Ja kui juba lausa maha tapetakse, siis tekivad mõtlemise alged ja valitakse konservatiive ja konservatiivid võidavad. Varem või hiljem. Meil on esialgu piirdutud surmasüsti, raudnuia, kohvikus käimise keelu, elektrinöörimise, firmade pankrottide ja näljutamisega – abiks ikka. Toiduhinnad tõusevad viis korda kiiremini kui palgad, oma panuse annavad ka pangaintressid, rikkad kannatavad ära, vaesed ei kannata ja meil elab 350 000 inimest toiduabi pakkidest.

Pole toimetulekut, pole turvalisust, või kuidas see sotside plakat käiski. Toimuvas võiks muidugi süüdistada Prigožinit. Aga võimul ei ole mitte kuvaldasõdalaste pealik, vaid oravad, punkadjakad ja võsa-ka-enam-ei-kasva-seedrid. Neid asju muidugi ei ole lihtne kokku panna, et valitsus nagu vastutab oma haldusala eest ja see ala on Eesti Vabariik.

Halb elu, halb valitsus, üks viib teiseni, see on uus ja üllatav idee. Ometi julgen oletada, et see idee on vähemalt 40% kodanikest arusaadav. Kuidas saab aga nii olla, et sündimus langeb ühe aastaga 17 000 pealt 11 000 peale ja peaminister ei astu tagasi. See liigsuremus kahe aastaga 5000 tuuris ja keskmise eluea langus aastaga 1,75 aastat muidugi ka taustal põksumas.

Elu on nii halb ja kronutruude idiootide jutt on nii loll, et EKRE valimisvõit lihtsalt peab tulema. Miks ta ei peaks tulema? Kas siis enne ei olnud e-valimisi? Oli küll ja valimistulemus paranes. Kas konservatiivide teemad ja programm olid eelmine kord paremad – olid head, aga nüüd on kordades paremad, ideaalilähedased.

Kas vastased on teinud midagi, mis räägib nende kasuks? Vastupidi, nad on ennast paljastanud kui harukordsed lurjused, vastutustundetud sõjaõhutajad, pedofiilid, venestajad ja vargad. Vähe sellest, meie valitsejate juhmus on saavutanud seninägematu taseme. Juba selle pärast ei saa valida, inimväärikus ei luba.

On aeg teha lõpp sellele globalistide ja putuktoiduliste kommunistide absurditeatrile. Vali Sven Sildnik riigikokku! Vali elu!

( : ) kivisildnik
Pärnus 04.03.2023