Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Eesti Ekspress leidis Hitleri kulla

-
05.03.2023
Siit saaks abi isegi EE

Kui meie peavoolumeedial on üldse mingeid tõesti andekaid omadusi, siis on see ohjeldamatu fantaasia poliitilise tellimusmõrva teostamisel.

Eesti Ekspressi loo „Must vari Eesti rahvuskonservatiivide kohal: vapsid võisid saada raha Hitleri lähikonnalt“ ilmumine valimispäeval on mingi uus soolekepikese coli tiiter metaboliitsete peaäravoolikute füsioloogia keskkonnas.

Delfistik Pekka Erelt kirjutab: „Eesti rahvuskonservatiive on ikka ja jälle saatnud kahtlase välisabi skandaalid. Äsja kirjutas Eesti Päevaleht dokumentide põhjal, kuidas kurikuulsa Vene oligarhi Jevgeni Prigožini mõjuagendid sekkusid 2019. aastal Eesti valimistesse ja korraldasid EKRE toetuse kasvatamiseks infooperatsioone. 1930. aastatel aga põhjustas Eestis suurt kära natside väidetav rahaline abi vabadussõjalaste liikumisele ehk vapsidele.“

See, et Eesti Päevaleht kirjutas midagi mingisuguste „dokumentide“ põhjal, ei ole ei mingi fakt ega argument. Selle Prigožini jutuga minge Helir-Valdor Seederi juurde, kes suurest rõõmust ehk teeb õlledki välja.

See härra Pekka on kindlasti andekas, sest paljastas otsese rahalise kanali Hitleri ja EKRE vahel. Kui Kaja Kallase valitsus peaks jääma võimule, siis ootaks Pekkat nii Bonnieri preemia kui ka Kadrioru karuoti pidulik vastuvõtt.

See, et kremljaditest kurjategijatelt raha vastu võtnud Raimond Kaljulaid on kestvalt Riigikogu riigikaitsekomisjoni esimees, ei huvita kedagi.

Aga Hitler on elus, nagu Elvis Presley. Hitler käib mööda Eestit ja jagab rahvuskonservatiividele raha.

See ei ole paraku ravitav. Aga sümptomaatilist leevendusabi saab ikka Tallinnas Paldiski mnt kandis.

https://www.youtube.com/watch?v=1VemowQsxMI

Ivan Makarov