Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Riigikokku valitud Varro Vooglaid: “Nüüd on veelgi olulisem kui varem seista Eesti kaitsel!”

-
06.03.2023
Varro Vooglaid
© Uued Uudised

EKRE nimekirjas Riigikogusse valitud SAPTK juht Varro Vooglaid ütleb, et liberaalse leeri kahtlasest edust hoolimata tuleb edasi võidelda.

“Keegi ütles tabavalt, et ei teagi, kumb oleks hullem — kas see, et niisugune tulemus saavutati nahaalse valimiste võltsimisega, või see, et niisugune ongi meie rahva tahe…

Fakt on see, et valitsuse rahastatud meedia poolt vahetult enne valimisi ellu viidud pretsedenditult valeliku ja massiivse, EKRE-t täiesti alusetult Kremliga seostanud psühholoogilise rünnaku tingimustes saavutati valimiste tulemus ebaausal teel.

Samuti on fakt, et valimiste tulemuse pea peale pööranud e-valimisi usaldada ei saa, sest need pole reaalselt kontrollitavad. Mitte ilmaasjata ei ole ükski lääneriik neid kasutusele võtnud.

Kuidas sellises usalduse kriisis elementaarset kokkukuuluvustunnet omava rahva, ühiskonna ja riigina edasi minna, see jääb tõsiseks küsimuseks, millele minul vastust ei ole.

Igal juhul on Eesti olukord nüüd erakordselt räbal. Jah, Eesti on kindlates kätes – aga mitte kätes, mis Eestist hooliks. Vastupidi, need käed hakkavad Eesti kallal tegema rüvedaid asju. Kurjad vaimud on valla päästetud.

Üks on aga kindel: mingit allaandmist ei tule! Vastupidi, nüüd on veelgi olulisem kui varem seista Eesti kaitsel. Seega peame šokist üle saama ja asuma tegutsema. Luban anda selleks endast parima!”