Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Markus Järvi: mina seisan tõe eest ka vasakliberaalse terrori korral

-
06.03.2023
Markus Järvi.
© UU

EKRE ridades kandideerinud Markus Järvi tänab sotsiaalmeedias oma valijaid ja hoiatab samas, et Eestis on nüüd karta vasakliberaalset totalitarismi.

“Nüüd saabub see, mille vastu me oleme SAPTK rajamisest alates üle kümne aasta võidelnud. Globalistide revolutsiooniline protsess on olnud Eestis takerdunud ning nüüd peavad nad selle tagasi tegema.

Liberalistlik koalitsioon surub läbi kogu kompoti: te saate homoabielu ja kiirendatud rohepööret, prussakaburgerit ning Pärnu- ja Liivi lahe tuuleparki, kust pumbatakse Eesti ainulaadse ökosüsteemi rikkumise hinnaga saavutatud “roheelektrit” Saksamaale.

Kui peaks saabuma järgmine WHO poolt orkestreeritud “pandeemia”, saate peaminister Kallase ja terviseminister Jolleri naiselikult empaatlikul juhatusel maitsta vaktsiiniterrorit, kumminuia ja kuulata kiirreageerija koera lõrinat oma näo ees.

Lubatud ühiskondliku diakussiooni piire hakkab reguleerima “vihakõneseadus”, mille kohaselt võib valitsusele mittesobivate vaadete avaliku esitamise eest koita teisitimõtlejale kriminaalkaristus ja eksklusiivne vaade rootsi kardinatele.

Mina jätkan Objektiivi peatoimetajana, saades aru, et meie väljaandele tekib suurem nõudlus kui ehk kunagi varem.

Mingil hetkel tuleb mulle isiklikult kaela kriminaalsüüdistus “vihakõnes”. Ma ei hooli sellest ja räägin ikka edasi seda, mida ma alati olen rääkinud. Veelgi kõlavamalt.

Seejärel võib koita reaalne vanglakaristus. Ma ei hooli ka sellest. Minu poolt tuleb double down: riik keelab – mina räägin veel rohkem.

Ma kavatsen seista elementaarse tõe eest nii kaua, kui keegi mu suu lõplikult sulgeb.”