Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Eesti inimesed: aitäh EKRE kõikidele Riigikogu kandidaatidele kandideerimast!

-
06.03.2023
Eesti rahvas toetas tegelikult vaid üht jõudu.
© UU

Teil oli väga hea stsenaariumiga ja teostusega valimistuur, olite väärikalt ette valmistanud. Teie kõned olid sisukad ja arukad. Aitäh! Oli nii meeldiv tunda, et EKRE hoolib oma Eestist ja eestlastest!

Selle eest andsid enamus eestlastest oma hääle EKRE kasuks. Ühe väikelinna rahvas, kellelt küsisime, kellele annad hääle, vastas et EKRELE! See oli võimas tunne ja energia. Kuulsime paljudest inimestest, kes polnud kunagi valimas käinud, või kes käisid viimati 1995. aastal, otsustasid nüüd, et nüüd tuleb saatana valitsemine lõpetada ja valima minna. Ka välisriikides hääletati valdavalt EKRE poolt, sest see erakond on ainuke, kes hoolib Eesti riigist ja eestlastest.

Kui jälgisime hääletustabelit, siis esimesed tunnid olidki ju väga rõõmustavad. Loeti paberhääli ja need näitasidki eestlaste valikuid. EKRE oli kaugel ees teistest erakondadest.

Te olite väga tublid ja aitäh selle eest!

Siis tuli mingi paus, kus hääli tuli väga vähe. Umbes kella 23 ajal hakkasid tulema e-hääled ja siis toimus silmanähtavalt suur pettus, mida reffid kasutasid juba varasematel valimistel 2019. aastal. E-hääli anti tuhandeid Kaja Kallasele, Siim Kallasele ja teistele reformaritele ning Eesti 200le, kuid teistele erakondadele tuli e-hääli kümnete kaupa, mõnele üksikule ka sadade kaupa.

Seda nägi kogu Eesti rahvas, kes olid veel ärkvel ja jälgisid valimisi. Seda pettust nägid kõik. Need e-hääled on häkitud ja see on pettus!

E-valimised tulevad tühistada, sest need ei ole turvalised. E-hääled tuleb tühistada! Sest need on pettused.

Lähtume pabersedelite häältest. Kuigi ka nendega tehti ja tehakse pettust, sest igal pool vaatlejaid ei ole ööpäevaringselt. Kuid paberitega ei saa teha nii suuri pettusi, et Kaja Kallas saaks üle 31000 hääle!

Eestlased ei ole nii lollid, et valiksid kõige lollimat peaministrit. Eestlased valisid enamuses EKRET!

Aitäh Eesti eest olemast!
Jätkame oma kalli rahvuslike eestlaste Eesti eest seismist ja panustamist!

Luule sõpradega