Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kaja Kallas asub looma äärmusliberaalset valitsust. Kas liigume plahvatuste-Rootsi suunas?

-
07.03.2023
Kiidusõnad peremeestelt.
© Scanpix

Sõnaga “äärmuslus” käiakse Eestis vabalt ringi, seetõttu võib Reformierakonna loodavat uut valitsust julgelt nimetada äärmuslaste valitsuseks, sest vaadatest 1918. aasta iseseisvumise ja 1991. aasta taasiseseisvumise ideaale, siis on tänased liberaalid ja vasakpoolsed nende suhtes täiesti äärmuslased.

BNS kirjutab: “Teisipäeval kogunenud Reformierakonna juhatus otsustas teha ettepanek koalitsioonikõneluste alustamiseks Sotsiaaldemokraatlikule Erakonnale ja erakonnale Eesti 200.” Tegu on täismahus äärmusliberaalidega, kes hakkavad looma täiesti uut ühiskonda, kus senistest põhimõtetest ei jää midagi alles.

Kaja Kallas taastas oma eelmise kahe valitsusega täielikult NLKP algatatud venestamise, uputades Eesti üle endisest Nõukogude Liidust tulevate venekeelsetega. Võim, mida loodeti Moskvast Tallinnasse tuua, on suuresti Brüsselisse delegeeritud. Rahvusriiki ja eestlust hävitatakse igal moel, nii eesti keele lihtsustamise, inglise ja vene keele kasutamise laiendamise, ennekõike aga massimigratsiooniga, mis surub eestlased hääbuva vähemuse staatusesse.

Rahvusriigi asemele multikultuurne ühiskond – see on pesueht äärmuslus. Eesti 200 looja Kristina Kallas on saanud kuulsaks oma väitega, et eestlastele jäägu kannel ja pastlad, muidu pidavat Eestist kõigi maa saama. Just selliste varjus voolavad esile üha uued venemeelsed “aivopeterson-krõlovid”.

Nüüd saavad valitsuses olema veel kaks samasugust äärmuserakonda, kellele on olulised nn uusväärtused. Nii Eesti 200 kui sotsid on prioriteediks kuulutanud samasoolised “pered”. Eestile on oluline see, kas mehed saavad üksteisele käe püksi ajada? See ei aita isegi Eesti demograafilisi probleeme lahendada, sest homod on kuivanud oks elupuul. Paratamatult tekib mõte, et kas Lauri Hussar tahab Margus Tsahknaga ühte heita? Või Liisa Pakosta Kristina Kallasega?

Kõik need erakonnad on totalitarismi-usku ehk sõnavabaduse vastased, tunnussõnaks “vaenukõneseadus”, mis lubab suu kinni toppida igaühel, kes ei mõtle “õigesti”. Kogu valimiskampaania oli ju ehe näide sellest, kuidas tänased “võitjad” ei salli enda kõrval teisitimõtlemist ja tahavad “vaikivat ajastut” ühe ja ainsa tõega.

Uus võimukamp on ka rohepöörde-usku. Selle kohta on tabavalt kirjutanud looduskaitsebioloogia professor Asko Lõhmus: “Rohepööre on teatud mõttes ülalt tulnud, hierarhiline põhimõte ja seda hierarhiat liigutavad vähemalt kaks osalist, kes on tihedalt seotud: poliitiline ja majanduslik võim. Selle sõna äralörtsimiseks on ka majanduslik võim palju teinud, kui “rohelisena” reklaamitakse midagi, mis teaduslikus mõttes sellele ei vasta. Edasi hakkab toimima ühiskondlik protsess, mis võib lõppeda nagu nõukogude ajal: kõik vaatavad televiisorist uudiseid, aga keegi neid eriti ei usu.”

See stsenaarium, mis läheb nüüd käiku Eestis, on Lääne-Euroopas juba läbi mängitud, ja tulemuseks on suured, oma elu elavad võõrkogukonnad koos terrorismi ja kuritegevuse kasvuga, rohepöördega laostatavad majandused, mis toovad tänavatele Hollandi ja Belgia farmerid; vohav homoagenda ja sootusideoloogia koos sündivusega katastroofilise vähenemisega; totalitarismi kalduv ning ülereguleeritud ühiskond. See on põrgutee, mida äärmuslased sillutavad ilusa jutuga.

Uued Uudised