Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Ja ongi nii – eesti riik kavatsebki hakata terrorismi ja genotsiidi toetajate sponsoriks?

-
16.03.2023

Vasakerakonna satelliit „Koos/Vmeste“ avaldas järjekordse pöördumise, seekord otse ukrainlaste poole, mille pealkirjas mõnitatakse isegi ukrainlaste rahvuspärast hääldust.

Tegemist on täiesti ohjeldamatu agressiooni õigustamise, rünnatud ukrainlaste üle irvitamise ja parastamisega. See agressiivne klipp ei erine karvavõrdki Skabejeva, Solovjovi ja nendesarnaste Putini kuritegelike telepropagandistide saadetest. Selle vahega, et Koos tegevus ja propaganda toimub Eesti Vabariigi territooriumil, kus Kremli telekanalid on keelatud, aga vasakpartei hakkab hoopis saama 30 000 eurot toetust EV valitsuselt.

А нас то за ШО! – YouTube

Kolmapäeval avaldas KaPo figurandi Oleg Bessedini TVN kanal Eestimaa ühendatud vasakpartei esimehe Igor Rosenfeldi esinemise, kus too ütles, et jah, Venemaa tulistab Ukraina linnu, „ja see pole halb, kuni kestab see kurb sõda…“.

Reformierakond lõi enne valimisi homunkuluse, mis aitas küll ära tõmmata palju vene hääli keskerakonnalt ning kindlustas vasakliberaalidele ihaldatud „koalitsioonilise võidu“, kuid kas ei oleks õige aeg ka vaikival peavoolumeedial küsida – kas nüüd Eestis ongi lubatud täiesti avalikult kiita ukrainlaste massilist tapmist Ukrainas, ähvardada siinseid ukraina põgenikke ja saada selle eest veel ka riigitoetust?

Ivan Makarov