Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

„Kindlates kätes Eesti“ alustas kärbetega juba enne valimisi, hooldekodudes ja patsientide arvelt

-
20.03.2023
Jutt käib hooldekodust, kus toimus palju laineid löönud hoolealuse piinamisjuhtum.
© Kuvatõmmis "Kuu-uurija" saatest.

Postimehes 2021. aasta septembris avaldatud klassika on aegumatu: „Teeme ikka vahet. Kui Venemaal saab üks erakond ebaloomulikult palju e-hääli, on see väga paha. Kui aga sama meil juhtub ja hiljem kõik jäljed kustutatakse, nimetatakse seda demokraatiaks.“

Eesti e-valimiste tulemusi on asutud läbi suruma ilma mingite argumentideta. Ei suudeta vastata mingile küsimusele, mis on üles kerkinud seoses e-valimiste läbiviimisega. Põhiliseks argumendiks on kujunenud väide, et kui kahtlete e-valimistes siis kahtlete kogu Eesti riigi toimimises. Järelikult olete riigi vaenlane. Otseselt eitatakse fakti, et kogu demokraatlik maailm on tunnistanud e-valimised ebaturvalisteks ja mõjutatavateks ning seda, et vaid Venemaa on kasutusele võtnud e-valimised. Seda ei taha tunnistada ükski e-valimiste aktivist.

Eesti viimastesse valimistesse sekkus otseselt vaenulik välisriik. Oma sekkumisega mõjutas vaenulik välisriik otseselt valimistulemusi. Eesti võimuorganite jaoks on selline sekkumine normaalne ja ei nõua sekkumist. Kelle huvides tegeleb vaenulik välisriik valimistesse sekkumisega? Kelle huvides tegelevad Eesti õiguskaitse organid keeldudes algatamast uurimist valimistesse sekkumise juhtumis? Kas selline sekkumine valimistesse on seotud ka e-valimisi võitnud erakonna kahtlaste Silvergate rahastamise skandaali rahaallikatega? Ka selle raha päritolu uurimisest keeldusid Eesti õiguskaitse organid, nii nagu nad keeldusid uurimast valimistesse sekkumist ja suurt rahapesu, mis toimus Eesti pankades. Eesti on ainulaadne riik, vaid siin on lubatud vaenuliku välisriigi sekkumine valimistesse.

Millega siis on võitnud Eestit „kindlates kätes“ hoidev erakond valijate kõikehõlmava toetuse. Valijad võlus Euroopa suurim majanduslangus, suurim inflatsioon, kaitsevõime vähenemine. Valijad on kiindunud peaministrisse, kellel on suured teadmised erinevates eluvaldkondades. Ta teab, et juhtmetes jooksevad ringi „elektrimolekulid“ ja ka seda, et ukrainlased ei kuulu slaavlaste hulka. Eesti ajakirjandus on aga hakanud nimetama teda hellitavalt „sõjaprintsessiks“. Ukrainat tegudes toetavate riikide valitsusjuhid on korduvalt külastanud viimase aasta jooksul Ukrainat selleks, et avaldada neile toetust. Kahjuks on aga ainuke valitsusjuht, kes ei ole külastanud toetuse avaldamiseks Ukrainat, just „sõjaprintsess“.

Ka majanduses on suutnud „kindlates kätes Eesti“ suutnud korda saata erakordseid saavutusi. Eesti on nimelt ainus riik, mis ei asunud toetama oma majandust ja ettevõtteid saabunud kriisi korral. Vaid siin räägitakse vajadusest kärpida, samas kui kogu muu maailm räägib veelgi suurematest toetustest. Muidugi „sõjaprintsess“ väidab, et juba enam kui pool aastat ei ole Eestis hinnad tõusnud ning enamgi veel, hinnad juba langevad. Rahva seas ringlevat kõlakate järgi saavat „sõjaprintsess“ isikliku kasu kõrgetest elektrihindadest. Aga tuuliku omanike ülikõrgete kasumite kinnistamiseks kehtestati universaalteenus. Roheenergia toetust saavad tuuliku omanikud rõõmsalt edasi.

Rahvas, kes piiritult toetab „kindlates kätes Eestit“, on aga juba laostunuid. Inimesed on sunnitud elu sees hoidmiseks minema kerjama. Ka Narva linnas on hulgaliselt kerjavaid inimesi poodide juures, ime siis, et seal ei toetata äärmuslasi. Ka Narva ettevõtted on avastanud huvitava kokkuhoiu meetodi, kliendi sisenemisel süüdatakse tuled ja kliendi lahkumisel kustutatakse koheselt tuled. Hooldekodud, mis kuuluvad „kindlates kätes Eestit“ propageeriva erakonna liikmetele, on aga veelgi suurema innovaatilise kokkuhoiu meetodi avastanud. Nad lihtsalt hoiavad hooldealuseid näljas. Hoolealused aga trügivad agaralt juhataja arvuti juures, et anda oma e-hääl „kindlates kätes Eesti eest“.

Aga varguseid prokuratuuri suuniste järgi enam Eestis uurima ei pea.

Heiki Viks

Artur Viks