Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Sõnumeid Sõgedatest: Eestis tegutseva inimõiguste keskuse ohtlik provokatsioon

-
21.03.2023
Lõpuks ometi koos!

Reformierakond jäi ise ka uskuma tema enda poolt peavoolus levitatavaid sõnumeid sellest, et EKRE olevat venelaste lemmik, kuigi EKRE ei teinud isegi venekeelset valimiskampaaniat mitte ja selle nimekirjas oli vaid kaks tundmatute vene nimedega kandidaati.

Nii sündiski Koos/Vmeste projekt, mille poputas kuulsaks Kaja Kallase valitsuse poolt rahastatud venekeelne meedia ja ei ohjanud eriteenistused, vaatamata sellele, et tegemist on räige ukraina- ja eestivastase jõuguga. Nad said isegi kasutada oma aktsioonil Tallinna Raekoja platsil eestlaste „Koitu“ originaalesituses ja mitte mingeid vastuväiteid ei olnud kuulda, isegi Tartu poolt mitte.

Tulemuseks oli see, et keskerakond kaotas 10 mandaati ja sõjakad putinlased said tuhandeid hääli, mis läksid reformierakonna arvele. Vasakpartei saab riikliku rahastuse vaatamata sellele, et selle juht Rosenfeld ütles viseosaates, et Ukraina linnade pommitamine Venemaa poolt ei ole halb asi.

Koos/Vmeste, seni kui ühele selle liidritest tehakse praegu riigi arvel tehnohooldust ja täiendusõpet, jätkab aga bravuuritsemist ja eestivastast sõitlemist venekeelses meedias, mis upitas kuulsaks ka Riigikogu ees videoklipi filminud „räppari“, kes lubas tantsida EV juhtide haudadel ja tunnistas üles, et ta on neid kõiki seksuaalselt väärkohelnud.

Nüüd peaks reformierakond rahul olema: oravate ees veel enne valimisi neljakäpukile laskunud projekt Eesti 200 kindlustas Kaja Kallasele kestvat võimu ja mõnekümnele Eesti homoelanikule rõõmsad „hõissa pulmad!“ stiilis „Kai läks paari Hildaga, mõlemad on dildoga“. Ning keskerakonnas käärib, ja „paha“ Jüri Ratase asemel võib ronida pukile kes iganes, Toomist Kõlvartini.

Aga Koos kaasab muudkui oma propagandasaadetesse eesti poliitikutest ajukääbikuid, kes üritavad seal alandlikult purssida vene keelt. Koos valmistub ilmselt suuremat sorti provokatsiooniks, kuigi nendel läks ajastusega midagi sassi: estofoobist juristi Russakovi, „Vene kool Eestis“, Klenski ja muude taoliste tegelaste häälekandja dokole.eu avaldas provokatiivse pommuudise „Ivanov ja Bessedin on arreteeritud?

Eestit ja Ukrainat mõnitav, ekstremiste toetav ja vaenu õhutav sait kogub siin eestivastaseks tegevuseks annetusi, millelt ei tule maksta tulumaksu. Sest tegemist on ju „inimõiguslastega“ (MTÜ Inimõiguste kaitse keskus Kitežh).

Arusaadav, et Elmar Vaher tegeleb praegu rohkem oma naha päästmisega, aga kes kaitseb Eestit putinistlike kaabakate vohamise eest?

Ivan Makarov