Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

( : ) kivisildnik: Süstlauudised lähevad järjest rajumaks

-
25.03.2023
(:) kivisildnik

Midagi nii totrat, nii haiglast ja nii väärastunut nagu meie ajakirjandus möödunud nädalal pole näinud ka kõige teenekamad meediakriitikud. Alates feministlik-günekoloogilisest välispoliitikast ja lõpetades harimatu valeprohveti Greta Thunbergi ülendamisega Helsingi Ülikooli audoktoriks – mõistagi kohalike usuteaduse korüfeede eestvedamisel. Slava teologi!

Tavakohaselt on suurem osa sellest mustusest importkaup, meie muhedatel meediapärdikutel on mõistus otsas, ammu on juba otsa saanud. Lisaks sellele on otsas ka arulagedus ning seda tuleb virnade viisi sisse vedada. Ja laias maailmas juba lolluse puudust ei ole. Toon veel mõned näited, mis teoloogiliste arengutega ei jõua konkureerida:

“On täiesti võimalik ette kujutada, et Haagi kohtuhoone vastu kasutatakse Põhjamerel paikneva Venemaa sõjalaeva ülehelikiirusega relva,” ähvardab keegi Medvedev Peipsi tagant. Suure lombi tagant annab Trump teada, et kui ta peaks vangi pandama, siis järgneb sellele “surm ja häving”.

Seda kõike lisaks hirmsa äratapja Marburgi viiruse laastamistööle mustal mandril, kus on juba ka mitu inimohvrit. Ei teagi, keda nüüd kõige rohkem karta, kas Medvedjevit, Trumpi, Marburgi pisikut või Soome usuteadlaste veidi üllatavat märatsemishoogu. Arengud on nii kiired ja segased, et kardan parem vana head listeeriat ja seda veevärgi bakterit, mis tartlastel põhja alt ära lõi.

Põhja-Korea kommunistid olevat katsetanud hiidlainet tekitavat tuumarelva, pole midagi imestada, kommunistid ongi vastikud tegelased. Õnneks pole Lenini ja Marxi jüngrid viimased 74 aastat suutnud Eestis loomavagunite ja püssimeestega küüditamist korraldada, inimesed küüditavad ennast ise, kes kuhu.

Äsja rääkisin sõber Brunoga, ta küüditas ennast ammuilma Ühendriikidesse, mingisse arenevasse kõrgtehnoloogia linna. Tuleb välja, et kommunism on talle sinna järgi jõudnud – külmkapp läks katki, läheb poodi, ühtegi külmikut ei ole. Poes on kümneid näidised, müüa pole aga mitte midagi. Klassikaline kommunism.

Ameerika on mandunud sinnamaale, et poes ei ole mitte ühtegi külmutuskappi. Meil on sellega võrreldes ikka täielik luksus, paradiis ja inimnäoline kapitalism. Õnneks kõik lahenes, erilise vedamise tõttu õnnestus hankida vajalik kodumasin juba mõne päeva pärast. Jood vahepeal paar päeva sooja õlut, mis seal siis hullu on?

Mida kõike liitlasel enam ei ole, seda ei jõua õhtuks üles lugeda, ehk on olukord konservatiivsetest osariikides parem, kes teab? Kuidagi ei tahaks uskuda, et kui meil sõjalist abi vaja peaks olema, siis NATO sõdurid lahkuvad siit pärast kiiret ja valutut vabastamistoimingut koos Valgevenes valmistatud külmikutega, õnnelikud veel pealegi.

Ehk ei vii miljardikärped selleni, et kodumasinate poed pannakse üldse kinni ja erinevaid valgeid kaste saab näha ainult eesti rahvaste ja okupatsioonide koondmuuseumis. Aga see kõik on tühiasi ja rohkem meelelahutuse valda kuuluv ajaviide. Just nägin oma kodumarketi ees vaktsineerimiskeskuse reklaami Reet Linna paraadportreega. Siiani on see pilt silme ees.

Süstlauudised lähevad järjest rajumaks, Objektiiv avaldas külmavärinaid tekitava ülevaate ameerikamaa ärasuremise numbritest. Ärasuremine puudutab ka meid, sest siin on nii liigsuremust kui ka eluea lühenemist ja mitte vähe. Meil aga ei osata toimuvat kuidagi põhjendada ega näha kõngemises uusi ja huvitavaid arenguid.

On olnud ikka nii, et jänkid müüvad usinasti külmkappe ja surevad seejärel vanadusse, nii käis see ennemuistsel ajal – nüüd on lugupeetavad hakanud surema õitsvas tööeas, osad surevad, osad eelistavad invaliidistuda, kusjuures vanu inimesi sureb vähem kui tööealisi.

Numbrid on hapuks läinud: “Üldjuhul on töötajaskonna tervis üldisest elanikkonnast parem, mida näitab eelnevate aastate statistika ja erinevad uuringud. Keskmiselt on töötajaskonna suremus üks kolmandik ühiskonna keskmisest suremusest. 2021. aastal pöördus see vastupidiseks ja see on nii tänaseni (2023. aasta märtsikuuni).”

Vähe sellest: “Invaliidide hulk oli kuni 2021. astani vahemikus 29–30 miljoni inimese ümber. See number hakkas alates 2021. aasta veebruarist plahvatuslikult kasvama, suurenedes 32,2 miljoni inimeseni. Juurde tulnud 2,2 miljonist inimestest käis 1,7 miljonit inimest tööl. See tähendab, et Ameerika Ühendriikide tööl käiva elanikkonna hulgas kasvas invaliidistumise määr 31 protsenti, samas kui üldise elanikkonna seas oli see üheksa protsenti.”

Tagurlane seletab surmasid kovidisüstidega. Kui talt küsiti, kui palju siis surnuks süstiti, vastas Edward Dowd: “… kuskil 800 000 inimese juures. Ametlikud andmed näitavad, et USA Covid-19 surmade arv on 2023. aasta märtsi lõpu seisuga 1 153 526 inimest.” Nii et tasuta terviseprojekt andis sealmail 800 000 laipa ja 2,2 miljonit invaliidi, ehk 2,75 santi ühe surnu kohta.

Meil muidugi midagi sellist ei kirjutata, sest EPL/ERR kuumeneksid üle ja läheksid iseenesest põlema. Tore see ei ole, see on väga kole. Vähemasti on meil jälle üks kohtuotsus, mis sundsüstimise ja lollid katkupiirangud ebaseaduslikuks kuulutas, ehk see jääb ka järgmises kohtuastmetes nii ja keegi kuri inimene võetakse vastutusele.

Aga fantaasiatega ei maksa ka liiga jultunuks minna. Tuleb pidada hoogu, võimalusel jääda ellu. Ja kui keegi arvab, et süstlalaibad vajavad väärilist monumenti ja uusinvaliidid natuke väiksemaid kärpeid, siis valige Sven Sildnik riigikokku, jolleritel ei ole seal muidu üldse lõbus olla. Vali paberil, vali elu!

( : ) kivisildnik
Pärnus 25.03.2023