Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Mart Võrklaev valetab: ühiskonna lõhestas kooseluseadus, mitte sellele vastuhakkamine

-
29.03.2023
Selline näeb välja Reformierakonna meesliikmete tulevikuimidž.
© Scanpix

Võib julgelt öelda, et Eesti ühiskonna lõhenemine algas kooseluseaduse ebademokraatlikust läbisurumisest, kus vägagi marginaalse vähemuse õiguste nimel hakati julmalt maha kiskuma traditsionaalset perekonnamudelit. Just mehe ja naise vahelise abielu ründamine tekitas kriisi ning täna on näha, et jutt ei käi enam mitte isegi homoabieludest, vaid juba mingitest sooneutraalsetest variantidest ehk “abieluvõrdsusest”, mis lubab eeldada üha uusi variante.

Reformierakonna riigikogu fraktsiooni esimees Mart Võrklaev ütles “Esimeses stuudios”, et erakond soovib minna edasi kooseluseaduse rakendusaktide vastuvõtmisega, kirjutab ERR. Siinkohal hakkavadki poliitorava valed pihta.

Võrklaev meenutas Keskerakonna, EKRE ja Isamaa koalitsiooni algatatud eelnõud panna abielu mõiste põhiseaduses rahvahääletusele. “Selle juurde käis ka see, et kooseluseadus tühistada ja vähemuste õigused keerata pea peale. Meil on täna ühiskond pooleks,” ütles Võrklaev.

EKRE algatus ei käinud mitte sedavõrd kooseluseaduse pihta, kuivõrd oli mõeldud mehe ja naise abielu kui ainsa eluandva ühenduse eelispositsiooni kindlustamiseks. Ja nagu varem öeldud: ühiskonna lõhestas kooseluseadus, mitte sellele vastuhakkamine. Vähemuste õigusi saab alati kaitsta ka neid pjedestaali kõrgeimale astmele tõstmata, mida kooseluseadusega paraku kinnistada tahetakse.

Võrklaev räägib, et nemad eelistavad kooseluseaduse rakendusakte abieluvõrdsusele, ning tunnistab samas, et ühiskond on pahane ja Reformierakond tahab seetõttu lammutustööd tasahilju teha: “Hakata ühiskonda lõhestama ja tekitama pahameelt – see kui läheme samm korraga, läheme edasi rakendusaktidega ja ühel hetkel ühiskonna küpsedes abieluvõrdsusega, kui selleks on valmidus olemas…” jutustab poliitorav.

Homoagenda üks relvi ongi ühiskonna aeglane harjutamine homoseksualismiga ja muude “uusväärtustega” ning seda Võrklaev ka kinnitab.

Uued Uudised