Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Mihkelson tuleb välispoliitikast lahus hoida: selline inimene ei sobi Eestit esindama

-
29.03.2023
Marko Mihkelson on endale vee peale tõmmanud – sellised teod lihtsalt ei aegu ega ole summutatavad.
© UU

Rahvusringhääling on andnud sõna skandaalsele reformierakondlasele Marko Mihkelsonile, kusjuures jutuks on Eesti välispoliitika – ja kuivõrd poliitiku kurikuulsad teod on ka välismaal (näiteks Soomes) kajastust leidnud, siis on Mihkelson väga vale inimene Eestit esindama.

“Tähtis on, et meie sõnad, kavatsused ja teod välispoliitikas oleksid pidevalt sünkroonis,” kirjutab Mihkelson. Tema enda sõnad, kavatsused ja teod kahjuks sünkroniseerimist välja ei kannata – mehe skandaalsed tegemised lihtsalt summutati ära ja nüüd on Mihkelson taas justkui õige mees.

Reformerakonnas on muidugi kõik korras – seal on olematuks muudetud Liina Kersna, Keit Pentus-Rosimannuse, Marko Mihkelsoni, Siim Kallase ja paljude teiste seaduserikkumised ja amoraalsed teod, aga üks asi on sisepoliitikas ülbitseda, sootuks teine asi aga see, keda Eesti paneb oma välispolitikat esindama.

Marko Mihkelson võib oma reformierakondlike patukustutuskirjadega siinmail õitseda, aga välispoliitikas jäävad Reformierakonna käed lühikeseks – kui see mees võõrsile ilmub, tähendab see ühe häbipleki ilmumist ja tema tegude meeldetuletamist. Sestap tuleb sellised mehed kolikambrisse saata.

Uued Uudised