Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kohus avastas Eesti turismi Nokia

-
29.03.2023

Turiste on meelitatud erinevatesse vähearenenud riikidesse küll igasuguse lahkusega: lubati pühadele mägedele ronida, kohalikke loomi küttida ja noori kohalikke naisi-mehi jahtida.

Eestis oli võimaldatud seksiturism ja meile tulid aastakümneid igasugused perverdid, eriti põhjanaabrite mailt, kes kasutasid eestlaste ja siinsete teistest rahvustest inimeste halvemat majanduslikku olukorda. Euroopa jahimehed küttisid oma lõbuks parvede hulka eesti linde ja jätsid need lihtsalt vedelema. Igasugused elevantide poolt äratallatud kõrvadega emelaidelunad täitsid meie lavasid ja pruukisid oma noori eesti naisi narkomuuladena. Eestis on nüüd ametlikult lubatud ka laste paljast hargivahet pildistada ja seda sooritavad isikud on teretulnud meie parlamenti.

Nüüd on aga meie eesti kohtud loonud veel ühe turismimagneti: Eesti on nüüd riik, kus igaüks saab tallata meie kodanike, tuntud poliitikute ja politseinike autokapotil, kusjuures täiesti karistamatult. Ja kui autoomanik üritab oma omandit kuidagimoodigi kaitsta, saab ta suure trahvi ja vanglakaristuse.

EPL vahendab: „Mullu 2. aprillil kella 4 ajal öösel Pärnu kesklinnas toimunud vahejuhtumi käigus hüppas 21-aastane noormees seisva politseisõiduki kapotile ning jooksis seejärel ära. Autos viibinud ja töökohustusi täitnud patrullpolitseinik Požela asus noormehele järgnema politseisõidukiga ja sõitis talle peatamise eesmärgil sündmuskoha vahetus läheduses otsa. Pärast kannatanule otsasõitu võttis Požela kannatanult seadusliku aluseta vabaduse, kasutades selleks käeraudu, ja toimetas kannatanu kainenema. Robertas Požela sõnul oli tegemist õnnetusjuhtumiga ning ta lootis kannatanust autoga mööda sõita, kuid kannatanu kaldus ootamatult paremale autole ette…“.

Pärnu maakohus tunnistas oma kohust täitnud politseiniku süüdi võimuliialdamises ja seadusliku aluseta isikult vabaduse võtmises ning mõistis liitkaristuseks kahe-aastase vangistuse kahe-aastase katseajaga.

 

„Noormees tunnistas, et käitus politseiauto kapotile istuma hüpates rumalalt ja mõtlematult. Kannatanu käitumises politsei ühegi süüteo tunnuseid ei näinud ja temaga ühtegi menetlust läbi ei viidud,“ kirjutab EPL.

Ehk iga seda sooviv suvaline koll võib tallata politseiauto kapotil ja „politsei ühegi süüteo tunnust ei näe ja ühtegi menetlust ei algata“. Kui nii, siis varsti hakatakse meie korrakaitsjate autode katustel sambat, mambat, jenkat ja kasatšoki tantsima ning filmima seda, et uhkeldada siinses ja välismaa sotsmeedias. Milline reklaam! Ja turiste tuleb lausa murdu!

Hiljuti sai pika kohtuprotsessi, suure trahvi ja juhilubade peatamise meie tuntud poliitik Mart Kallas, heasüdamlik ja sõbralik inimene, kelle autot tagus jalaga liiklusreegleid rikkunud jalgrattur, kes pärast veel oma ratta härra Kallase auto kapotile viskas ja ähvardas poliitikut füüsilise vägivallaga.

Mõlemal juhul sai üldsus teada ainult ühe osapoole, ehk politseiniku ja Tallinna linnavolikogu liikme nimed, autovandaalide isikud jäid aga avalikustama ja nemad ise karistamata.

Ilmselt valmistab meie õigusemõistmise süsteem meid ajaks, kui siia valgub lubatud 200 000 „kliimapõgenikku“, kelle uueks rahvuslõbuks on Prantsusmaal, Rootsis ja mujalgi lausa kohalike inimeste ja seadusesilmade autode tagumine kurikatega ja põletamine. Mis haakub ka praeguse Tallinna sotsidega sigitatud koalitsiooni plaanidega muuta eesti pealinn metsikute rattaratsanike preeriaks.

Aga turiste tuleb, selles võite kindlad olla. Kas just selliseid, keda me rõõmuga ootame, ei saa nüüd küll lubada.

Ivan Makarov