Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Sots Marina Kaljurand astus Politico kiitmisega ämbrisse

-
29.03.2023
Marina Kaljurand.
© UU

Eesti peavoolupoliitikud on EKRE-vastasest vihast sedavõrd hüsteerias, et astuvad aina ämbritesse, nagu ka sots Marina Kaljurand.

Delfi kirjutas teisipäeval: “Politico: Eesti kasutab Ukraina-abi rahastut ära ja paisutab kunstlikult enda antava abi suurust.”

Kui minna sotsid.ee lehele, siis saab lugeda Marina Kaljuranna sõnu: “Ei aita ka /…/ teiste erakondade süüdistamine, sest ajakirjandusliku uurimise viisid läbi rahvusvahelised ajakirjanikud. Politico ei pruugi olla suurim rahvusvaheline väljaanne, aga selle pikaajalise lugejana võin kinnitada, et informeerituselt teevad nad silmad ette nii mõnelegi suurele väljaandele. /…/ Ma loodan, et Politico ajakirjanikud jätkavad selle teema uurimist. Ma loodan, et ka Eesti ajakirjandus uurib teemat ning teeb koostööd Politicoga.”

Muidugi kirjutas Kaljurand seda täiesti teise Politico artikli kohta, aga samas kõlbab see ideaalselt ka selle loo kohta, mida vahendab Delfi. Või siis mõjub Kaljuranna sõnavõtt üldse rumal-naljakalt.

Lisada tuleks ka seda, et kuigi valimiste-eelse Politico artikli puhul “ajakirjandusliku uurimise viisid läbi rahvusvahelised ajakirjanikud”, siis allikaks neile oli siiski putinistliku Valdai mõttekoja liige Viljar Veebel.

Uued Uudised