Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee
 

Nashville`i koolitulistamine oli juba neljas viimastel aastatel USA-s „mittebinaarse inimese“ poolt sooritatud verevalamine

-
30.03.2023
Sündmuskohal.
© Scanpix

Esmaspäeval, 27. märtsil toimus koolitulistamine USAs Nashville’is, kus Audrey Elizabeth Hale tulistas ühes kristlikus koolis surnuks kuus inimest. Kolm neist olid lapsed. Hale, kes oli sündinud bioloogilise naisena, nimetas end transsooliseks ja soovis, et teda identifitseeritaks mehena.

Ehkki koolitulistamisi tuleb Ameerika Ühendriikides paraku ette üsna sageli, on tulistajaks väga harva naine. Mitmed USA arvamusliidrid on üha valjemalt hakanud rääkima LGBT+ ideoloogilise indoktrineerimise radikaliseerivast mõjust. Tennessee tulistamise puhul oli tegemist juba neljanda lühikese aja jooksul toimunud veresaunaga, mille korraldajaks oli transsooline ehk nn mittebinaarne inimene (varasemalt Aberdeen 2018, Denver 2019 ja Colorado Springs 2022).

Nashville’i tulistaja kodust leiti politsei sõnul manifest, mis võib viidata asjaolule, et tegemist oli ideoloogiliselt motiveeritud rünnakuga. Samas ei soovi politsei manifesti sisu avaldada ja erinevad LGBT+ organisatsioonid nõuavad dokumendi salajas hoidmist. Nad väidavad, et manifesti sisu võiks juhtida tähelepanu kõrvale „tegelikult“ probleemilt, mis seisneb nende arvates liiga leebes relvaseaduses.

Ehkki algselt nimetas meedia tulistajat naiseks, muudeti peagi tooni, alluti vasakäärmuslaste nõudele ja vabandati selle eest. „Sel esmaspäeval tekkis segadus Nashville’i tulistada sooidentiteedi üle. Ametlikud kasutasid kahtluslausele viidates asesõnu she ja her [ingl k naissoost asesõna ’tema’], kes aga sotsiaalmeedia postituste ja Linkedln profiili põhjal paistab end viimastel kuudel identifitseerivat mehena,“ kirjutas New York Times sotsiaalmeedias.

Sama tooni võttis üle ka USA Today: „Politsei ütles esmaspäeva pärastlõunal, et tulistaja oli transsooline mees. Algselt olid ametnikud tulistaja soo osas eksinud.“

Daily Mail tuli aga välja looga sellest, kuidas Audrey Hale’i kristlastest vanemad ei olnud nõus kasutama lapse poole pöördumisel meessoost asesõnu ega lubanud tal kanda kodus meeste riideid, „haavates“ sellega tema tundeid.

Mitmed sotsiaalmeedia kasutajad on Daily Maili käsitlusest hämmeldunud: „Muidugi, süüdistage nüüd massitulistamises kristlasi. Kas meedia nagu @DailyMail üldse saab veel muutuda jälestusväärsemaks ja hullumeelsemaks?“ kirjutas üks Twitteri kasutaja.

Teine märkis: „Enam ei püüta kristluse vastast raevu isegi mitte varjata.“

„Mis ajast on kellegi „tunnete haavamine“ olnud mõrva õigustuseks? VASTUS: ei olegi,“ kirjutas keegi kolmas. „Miks te otsite vabandusi massimõrvaritele?“

Allikad: Breitbart News, Daily Mail, FVD News