Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Võimalik vaid Venemaal… ei, ka Eestis saab kuriteokahtluste korral hüvitist hea töö eest

-
31.03.2023
Koos reformierakonna venestamispoliitikaga kandub siia ka Venemaa korruptiivne hõng. Pilt Moskva kohtumajast on illustratiivne.
© Scanpix

Reformierakond on Eesti ära venestanud ja nii saavad ka siin toimuda asjad, mis on omased idanaabri ülikorruptiivsele ühiskonnale.

Kohtla-Järve linnavolikogu otsustas neljapäeval napi häälteenamusega, et korruptsioonikuriteo kahtlustuse tõttu ametist vabastatud endisele abilinnapeale Vitali Borodinile makstakse hea töö eest kuue kuu palga ulatuses hüvitist ehk kokku 22 680 eurot.

Hüvitise maksmise poolt hääletas 22-st kohal olnud volikogu liikmest 10 ja 9 vastu ning erapooletuid ei olnud. Kohtla-Järve abilinnapea brutopalk oli 3780 eurot kuus, mis tähendab, et kokku saab Borodin hüvitist 22 680 eurot.

Samas väidetakse volikogu poolt, et Borodini juhtimisel on linnale tekitatud 750 000 kahju valede projektide elluviimisel ja kõik projektid ei ole seni ellu viidud.

Kohtla-Järve linnavolikogu umbusaldas mullu 27. oktoobril seoses korruptsiooniskandaaliga kogu linnavalitsust, sealhulgas ka kahtlustuse korruptsioonikuriteos saanud abilinnapead majandusküsimustes Vitali Borodini. (BNS-UU)