Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kaja Kallase ebakompetentsus leidis elektrijaamade küsimuses taas kinnitust

-
31.03.2023
Kaja Kallas
© UU

Kaja Kallas võib küll välismaal särada, sest selleks pole tal vaja muud, kui öelda, et Ukraina peab võitma – kodumaal ja majandusküsimustes on ta siiski vägagi ebakompetentne, oskamata ka Riigikogus ilma etteantud paberita midagi rääkida.

Nüüd selgus peaministri ebakompetentsus ka elektrijaamade töö osas.

ERR vahendab: “Peaminister Kaja Kallasel ei pruukinud olla tervikpilti Eesti Energiast, kui ta süüdistas ettevõtte juhtkonda Narva soojuselektrijaamade jahutusvee avariivarustuse rajamisega viivitamises, ütles Eesti Energia nõukogu esimees Anne Mere.

“See ei vasta tõele, sest tegelikult juba märtsis alustati esimeste tegevustega, uuringutega – need protsessid olid pikad,” ütles Mere reedel “Terevisioonis” vastuseks viitele, et Kallas süüdistas Eesti Energiat tegematajätmises jahutusvee tagamisel.

“Ma ei ütle, et peaminister valetab, aga tal ei pruukinud mitte kõige terviklikum pilt olla. Ma kinnitan üle, et Eesti Energia tegutses ja avariilahendus, n-ö kiirlahendus sai valmis ja testitud ning lahendus saab valmis nii nagu see oli kokku lepitud, selle aasta lõpus,” kinnitas Mere.

Ehk siis asjatundjad versus võhikud.