Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Aastaks 2100 võib EL-i rahvastik kahaneda 6% võrra? Vahemere paaditurism ei lase sel sündida

-
01.04.2023
Uuseurooplased tulevad.
© Scanpix

Mitmesugused prognoosid hirmutavad taas, et Euroopas ja Eestis võib rahvaarv tulevikus katastroofiliselt langeda, kuid tavaliselt valmistavad sellised ennustused ette vundamenti sisserände propageerimisele.

ERR vahendab: “Eurostati värske rahvastikuprognoos näitab, et aastaks 2100 väheneb Euroopa Liidu rahvastik kuue protsendi võrra. Ehk siis 2100. aastaks on Euroopa Liidus 27,3 miljonit inimest vähem.

Prognoosimine käib pigem pikaajaliste suundumuste põhjal ning ootamatuid kriise ja katastroofe ei arvestata, sest neid ei ole võimalik ette näha. Praeguse prognoosi koostamisel on Eurostat olnud siiski Tallinna Ülikooli rahvastikuteaduse professor Allan Puur  Puuri sõnul operatiivne ja põgenike saabumisest tingitud rahvaarvu muutusi arvesse võtnud.”

Kogu Euroopa Liidu poliitika on aastaid rõhunud sisserändele Aafrikast ja Aasiast, ühtegi rändeteed ei ole kinni pandud, praegugi tahetakse ebaseaduslikult üle Vahemere tulijaid riikidesse laiali jaotada ning ka arvud näitavad, et see ränne ei katke, vaid kasvab. Kui juba 2015. aasta rändelaine tõi Saksamaale miljon sisserändajat, siis senise poliitika jätkudes lastakse need 27 miljonit “puuduolijat” nende 77 aasta jooksul siia kindlasti sisse.

Samas pole sisseränne Saksamaa ja Prantsusmaa elanikkonna vananemist peatanud ega töökäte puudumise muret leevendanud (suurem osa tulijatest jääb sotsiaalsüsteemi kaela), mis eeldab, et liberaalse-vasakpoolse valitsemise jätkudes rännet pigem soodustakse.

Uuringud on näidanud, et veerand Aafrika miljardilisest rahvastikust tahab sealt Euroopasse ära tulla ja kuna mahahõigatud tärminini on tervelt 77 aastat, siis jõuavad nad ümber kolida küll.

Ainus asi, mis võib tõesti Eurostati prognoosi tõelisuseks muuta, on rohepööre. Kuna ainult Euroopa Liit on asunud ennast igati piirama, oma majandust ja konkurentsihõivet hävitama, siis võib Euroopa juba lähikümnendil langeda sellisesse vaesusesse, et isegi aafriklasel ja araablasel pole sealt enam midagi võtta.

Seega on kõnealune prognoos pigem propagandistlik samm, et õhutada “Euroopa päästmise” nimel sisserännet. Ka Eestis on Reformierakond massimigratsiooni sisuliselt kontrollimatuks muutnud ning väidetavalt ootab Tallinna 200 000 uut elanikku – ei tundu, et Eurostati ennustused tõesed võivad olla.

Uued Uudised