Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Rassism Läänes on kasvamas, kuid vastupidises suunas

-
01.04.2023
Eestis ei nõua võõrad veel kompensatsiooni selle eest, et “eestlased vedasid orje Ameerikasse”, aga vasakliberaalide võimutsedes pole see aeg enam kaugel. Pilt on illustratiivne.
© UU

Paljud kuulsad rassismi vastu võitlejad, nagu Martin Luther King ja Nelson Mandela, on unistanud rassilisest võrdsusest, kuid tänane tegelikkus viitab vastupidise rassismi hoogustumisele, kus rassistideks on mustad ja “neegriteks” valged.

Sotsiaalmeedias kirjutab üks inimene: “Sõitsin oma tavapärast Skärholmeni liini. Oli äripäev. Istekohti polnud. Mina veel seista jaksan. Ühes peatuses sisenes eakas daam. Tal oli tõesti raske seista. Ta oli rootslanna – vahetasin temaga paar repliiki. Tolle daami kõrval pingil lömitas jalad laiali, kõrvaklapid peas, nooruke aafriklane. Ja vähemalt pool vagunist oligi täidetud kunagi soojades (kliima poolest) maades elanud rahvast. Mul viskas üle. Ütlesin rootslannale , et tõstan lõnguse kõrvupidi üles ja Rootsi tööveteran saab siis istekoha. Rootslanna vastus tegi mind aga tummaks: no-no, he is black man! Tahtsin appi karjuda: viikingid – te ju näete mis toimub, kus on nüüd teie sõjalaevad…?”

See ei ole ühekordne juhtum, Rootsis ongi nii – vasakliberaalid on rootslased nii maadligi tagunud ja migrandid nii pretensioonikaks muutnud, et sisserändajatele ei maksa enam isegi moraalsed väärtused.

Ometigi on just Aafrikale omased suurpered, kus vanu inimesi austatakse. Euroopas aga on neile sisendatud, et nemad on nüüd maailma naba ja võivad teha mida iganes, kompensatsioonina orjakaubanduse eest, milles osalesid ka Aafrika valitsejad, kes müüsid orjakaupmeestele oma alamaid. Tegelikult võiks öelda, et praegu Aafrikas elavatel inimestel pole õigust orjapidamise nimel sõna võtta, sest kannatajateks olid vaid need, kes veeti ära Ameerikasse.

Kui marksistlik organisatsioon Black Lives Matter USA-s linnadepõletamist mängis, ütlesid mõnedki, et see pole mitte võitlus rassilise võrdsuse eest, vaid kättemaks varasema rassismiaja eest, mille hingust on USA-s tänaseni tunda. Uusrassism väljendub näiteks valgete alandamises, kus mitmel pool korraldatakse kursusi “valge olemusest vabanemiseks”.

Euroopas aga oleks ilmselt ka aafriklaste poolt märgatavalt rahulikum, kui Lääne-Euroopa valged vasakliberaalid ei õhutaks rassipingeid, nõudes mustadele, kes pole orjakaubandust kogenud, privileege nendelt, kes omakorda pole kunagi orjakaubandusega tegelenud.

On häbiväärne, et Lääne ühiskond on loonud teistpidise rassismi, kus valgeid tahetakse alandada samamoodi, nagu kunagi alandati musti. Ka Lõuna-Aafrika Vabariigis soovis Nelson Mandela Vikerkaaremaad, kus kõrvuti elaksid valge, must, segavereline, hindu, asiaat ja kõik teised sinna kolinud inimesed, kuid valgeid tänane LAV enam sinna ei soovi. Kuigi see maa on bušmanite ja hotentottide oma, ka mustad bantud saabusid sinna napilt 200 aastat enne Hollandi koloniste.

“Uusrassism” on jõudnud ka Eestisse – hiljuti süüdistas Tartu Ülikoolis kehva hinde saanud nigeerlanna õppeasutust rassismis, mis sellise marksistlikuks muutunud kõrgkooli puhul pole kuidagi usutav.

Rootslastel aga on viimane aeg tõsta need “lõngused” pingilt püsti ja anda rahvale tagasi endine aeg, kus Rootsi väikeasulad olid nagu Bullerbyd.

Uued Uudised