Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee
 

Eestis valitsevad juba 9. mai meeleolud, mis võivad eskaleeruda

-
05.04.2023

Vabas Eestis on ikka nii, et iga kevade saabudes hoogsalt levivad linnagripp ja suure võidupäeva hala. Narva hakkas juba vastu punaarmeelaste nimeliste tänavate ümbernimetamisele, Yana Toomi asendusliikmena Riigikokku pääsenud Jevgrafov raiub nagu rauda, et kangelaslik okupant Grafov ja teised tema rindevennad ei ole okupeerinud Eestit, vaid hoopis vabastasid meid natsidest.

Sama juttu ajavad lakkamatult oma dokole.eu-s, baltija.eu-s, TVN-is ja muudes Eestis aktsepteeritud putinistlikes meediakloaakides kõiksugu ivanovid, bessedinid jpt iseseisva Eesti Vabariigi poolt legitimiseeritud ja rahastatudki agressiivsed putinoidid.

Yana Toom avaldas oma eilses otselülituses Europarlamendist ülevoolavat rõõmu selle üle, et teda hakkab Riigikogus asendama just selline üliväärikas poliitik nagu Jevgrafov. Toom väitis, et keskerakonna tänavune nõrk mandaat tähendab kogu ühiskonna sügavat lõhenemist, „kuna me oleme ainus poliitiline jõud, mis juba väga palju aastaid edutas juhtivatele positsioonidele naisi ja venelasi. Me olime esimesed, kes hakkasid seda tegema, ja teeme seda seni ajani.“

Toom väitis paatoslikult: „See on inetu, aga tuletan praegu jultunult meelde: kolm aastat tagasi, pandeemia tipus, ma raiskasin kahe kuu vältel kogu oma palga toidupakkidele Suure Isamaasõja veteranide jaoks. Kui olukord kordub, teen seda jälle.“

Toom väitis, et kõik „venelaste vastu suunatud seadused“ olid Eestis vastu võetud pärast seda, kui keskerakond lahkus valitsusest, enne seda „me tõkestasime kõik need näotused“.

Nii et ettevalmistused 9. maiks käivad ja juhtivate keskerakondlaste levitanlik hääl on kuuldav nii siin- kui ka sealpool Narva jõge, kust sihib meid vene tanki kahuritoru. Eestist väljasaadetud aferisti ja putinisti Kornilovi portaal baltija.eu klopsib juba kokku „eesti surematu polgu“ kolonni, täna ilmus seal suur kuulutus „Surematu polk – Eesti marsib 9. mail Sankt-Peterburgis“.

Väljaanne täpsustab: „Ürituse organiseerijad on „Surematu polk – Tallinn“ koordinaatorid“.

Vajalikud lingid ja muu tarvilik informatsioon registreerimiseks on lisatud.

Loodame, et ikka Neevalinnas.

https://www.youtube.com/watch?v=DsNoM9LK-wI

Ivan Makarov