Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee
 

Urmas Reitelmann naaseb Tallinna linnavolikokku

-
06.04.2023
Urmas Reitelmann.
© UU

Tallinna Valimiskomisjon taastas 2023. aasta aprilli algusest Urmas Reitelmanni volitused Tallinna Linnavolikogus. Urmas Reitelmann naaseb Riigikogust, kus oli EKRE fraktsiooni saadik ning rahanduskomisjoni liige XIV koosseisus. Urmas Reitelmann kogus 2021. aasta kohaliku omavalitsuse valimistel Kristiine linnaosas EKRE esinumbrina 1201 häält.

Reitelmanni põhiteemad Tallinna linnavolikogus on Tallinna liikluse sujuvamaks muutmine ning heaseismine selle eest, et maksumaksjate raha kasutataks otstarbekalt ja mõistlikult. „Soovin volikogus keskenduda sellele, et Tallinna liikluses valitsev totaalne kaos ja ebaprofessionaalsus ära lõppeks ning liiklemine muutuks kõikidele osapooltele sujuvaks. Ka tuletan meelde, et Tallinna linnal ei ole raha mitte sentigi, kõik kuulub maksumaksjale ja seda maksumaksja raha tuleb sihipäraselt kasutada.“

Lisaks tavapärasele volikogu tööle hakkab Reitelmann osalema ka volikogu sotsiaal- ja tervishoiu komisjoni töös.

EKRE fraktsioon võttis Reitelmanni 3. aprillil peetud veebikoosolekul fraktsiooni liikmeks.

Alates 2. aprillist on omal soovil peatatud Tallinna linnavolikogu EKRE fraktsiooni liikme Helle-Moonika Helme volitused, tema asemel jätkab asendusliikmena Urmas Espenberg.

Tallinna Linnavolikogu EKRE fraktsiooni kuuluvad veel fraktsiooni esimees Mart Kallas, aseesimees Argo Luude, Ivan Makarov, Harri Kingo, Raivo Põhjakivi ja fraktsiooninõunik Kadri Vilba.