Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Suurel Reedel: Jeesus on see, kelleks nimetab teda Piibel – ehk Jumala Poeg

-
07.04.2023
Sotsialistid vihkavad kirikuid ja seetõttu võib ka Läänemetsa mõista, miks ta Vene kodanike asemel nunnadega tegelema hakkas. Pilt on illustratiivne.
© UU

Käes on Suur Reede, päev, mil kristlased meenutavad Lunastaja Jeesus Kristuse ristilöömist Kolgata mäel, kus Jumala Poeg andis oma elu inimkonna eest.

Kristlus on üks euroopaliku kultuuri alustest, kuid viimasel ajal ründavad uusmarksistlikud jõud teda üha tugevamini. Aga just Jeesus Kristusega seoses on paslik paika panna paar tõde.

Jeesus Kristust on asutud mõnitama, temas on hakatud otsima homo- ja transseksuaali või soovoolavust. Raamatute Raamat ehk Piibel ütleb otse: Jeesus oli Jumala poeg. Punkt.

Kogu Piibel räägib mehe ja naise abielust kui ainuõigest ühendusest, teised “seksuaalsed suunitlused” on ühendatud negatiivselt Soodoma ja Gomorra nime alla. Taas – punkt.

Kristluse aluseks on kogu aeg olnud Piibel ja ühelgil inimesel pole õigust seda omatahtsi ümber tõlgendada, ka mitte vaimulikel, kes on uusmarksistlike mängudega kaasa läinud. Jeesuse, Lunastaja ja Jumala Poja nimi ei ole pilastamiseks.

Kõigile, kes tahavad Piibli tõdesid ümber kirjutada, on ju olemas oma usk – marksism-leninism ja Kapital.

Täna on kristlik maailm leinavas vaikuses – Jeesus Kristus ohverdas ennast inimkonna eest.

Uued Uudised