Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Veiko Vihuri: “abieluvõrdsus” on rahvale näkkusülitamine kristlike pühade ajal

-
07.04.2023
Eesti enamlased võitsid kuulda Lenini näpunäidet, kuidas “iganditega nagu pere” võitlema peab.
© Scanpix

Vaimulik Veiko Vihuri kommenteerib enamlaste koalitsioonikõneluste järel väljaöeldud hoiatust “Abieluvõrdsus tuleb” kui näkkusülitamist kristlastele ja kogu rahvale lihavõttepühade ajal.

“Nagu selgub, on loodav illegitiimne koalitsioon, mis upitatakse võimule võltsitud valimiste abil, teinud Eesti rahvale pühadeks kingituse, leppides kokku kavatsuses väärastada abielu institutsioon.

Isegi bolševikud ei üritanud oma revolutsioonilises hulluses midagi sellist.

Kaks aastat tagasi soovisid konservatiivid selles küsimuses rahvahääletust, kuid süvariigi abil see nurjati. Nüüd näeme, miks toona sõditi maruvihaselt selle vastu, et “Eesti ühiskonda ei lõhestataks” – ikka selleks, et saaks ellu viia oma plaani.

Kuid rahva mandaati neil selleks ei ole. Valimiskampaanias sel teemal ei räägitud. Parlamenti pääsenud erakondadest lubasid seda vaid Eesti 200 ja sotsid, kelle toetajaskond on ilmselges vähemuses, isegi kui arvestada võltsitud valimistulemusi. Reformierakond lubas oma valijatele midagi muud.

Kordub 2014. aasta situatsioon, ainult et kõrgemal tasemel. Toona esitati Suurel Neljapäeval parlamendile kooseluseaduse eelnõu, lisades juurde: “Abielu ei taha mitte keegi muuta!” Nüüd pandi Suureks Neljapäevaks ja Suureks Reedeks lauale abieluinstitutsiooni ümbertegemise kava. Mõeldakse: teeme ära, sest me saame!

Sellega sülitatakse näkku Loojale, kes on loonud inimese meheks ja naiseks, aga sülitatakse näkku ka oma rahvale, keda on mitmekordselt lollitatud, petetud ja alt veetud.”