Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Eestikeelne haridussüsteem, sulle jäävadki ainult pastlad ja kannel!

-
08.04.2023
Selgitust polegi vaja.
© UU

Eesti pöördumine vasakäärmuslusse on lausa röökiv – esialgse info kohaselt saab uues enamlaste “rahvakomissariaadis” haridusministriks Kristina Kallas, kes on selgelt väljendanud on negatiivsust eestluse vastu ning on samas tuntud kavatsusega Eesti rahvastikust mingi multikulti-ühepajatoit kokku keeta.

BNS vahendab: “Eesti 200-st saab välisministriks Margus Tsahkna, haridusministriks Kristina Kallas ja Riigikogu esimeheks Lauri Hussar. Liisa Pakosta peaks loogiliselt saama fraktsioonijuhiks. Terve reedese päeva otsis Eesti 200 aga inimest, kellest saab uus “personaalriigiminister” – see, kes hakkab juhtima praeguse majandusministeeriumi peale ehitatavat uut ministeeriumit.”

“Eestis on algamas võib-olla kõige piinlikum ajajärg alates meie maa taasiseseisvumisest. Üksnes mõte sellest, et meie haridusministriks võib saada Kristina Kallas, tekitab heas eesti inimeses õõvastust. Juurteta inimene, kelle juhendamisel korraldas Eesti 200 inetu provokatsiooni meie riigi ja rahva vastu, jagades trammipeatust vene ja eesti poolteks, andes sellega Venemaale põhjust rünnata Eestit kui apartheidiriiki,” kirjutab kolumnist Ivan Makarov.

Ilmselt on selline tegelane teadlikult haridussüsteemi etteotsa pandud – enamlased ütlevad sellega selgelt ära, et eestlastele jäävadki ainult kannel ja pastlad ning tulevik kuulub multikultuursusele ja globalismile.

Eriti jabur näib ka ministrikoht “personaalriigiminister” – kõlab nagu personaaltreener kliimapaketi „Fit For 55“ jaoks. Ja Hussar Riigikogu esimeheks…

EKRE üritas Eestit päästa, aga enamlaste troika tegi oma “oktoobrirevolutsiooni” ja asi kisub sama hapuks nagu Venemaa soomeugri vabariikides, kus “kristinakallased” on rahvusluse kolkaküladesse surunud.

Uued Uudised