Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Nüüd tahab Euroopa Liit oma rohepöörasuses minna õhksoojuspumpade kallale

-
08.04.2023
Õhksoojuspump
© Scanpix

Euroopas tahetakse rohepöörde pöörasuses elu täiesti välja suretada, kuigi ülejäänud maailma möllab vanal viisil edasi. Seega meie iseenda väljasuretamine muule maailmale korda ei lähe.

Brüsselist tuleb rohevõitluses üks absurdne direktiiv teise otsa nõnda, et ei jõua enam järge pidada. Alles arutati uute sisepõlemismootoritega autode müügi keelamist Euroopas.

Siis tuli korraldus hakata kõiki maju renoveerima, igaüks vaadaku ise, kust ta selle jaoks raha saab.

Juba aastaid on kaalutud ka ahjukütte keelamist. Selleks tuli läinud aasta lõpul Euroliit ja selle direktiive ülipüüdlikult täitev Eesti valitsuseliit välja plaaniga suunata eestlased oma majadest ahje, pliite ja kaminaid välja lõhkuma, ahjuküttest loobujatele aga oleks aga jagatud toetusi. Esialgu see plaan läbi ei läinud.

Kujutagem nüüd ette, et ahjud lõhuti siiski välja ja asendati need õhksoojuspumpadega. Ja mis selgus – Euroopa Liit tahab need ka ära keelata!

Eilses Reporteris oli selleteemaline uudislõik. Ja eile ei olnud 1. aprill: „Euroopa Liit on võtnud seisukoha, et kümnendi lõpuks peaks keelustama laialdaselt kasutuses olevad õhk-soojuspumbad, kuna pump eraldab tööprotsessis keskkonnale kahjulikke f-gaase.“

Samu mürgiseid gaase leidub ka külmkappides, aga ka trammides. Keelame ära!

Kui ahju puudega kütta ei tohi ja soojuspump ka ära keelatakse, siis jääb eramuomanikul loota vaid kliimasoojenemisele, aga seda ka kusagilt ei paista…