Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

„Pealtnägija“ järjekordne poliitiline tellimustöö: Ratase kõrvaldamine Kõlvarti kätega

-
12.04.2023
Päike Lasnamäe kohal. Gerli Tali foto

Ajal, kui Eestit kurnavad sõjaoht, enneolematu inflatsioon, seninägematu sisseränne ja muud eksistentsiaalsed asjad, on tulevane valitsus keskendunud homoseksuaalidele eriõiguste andmisele, mitte oravate endi hooldekodudes luukereks näljutatavate inimeste eluõiguse tagamisele. Kõik Eestit laastavad probleemid olevat Putini sõja süü ja neid saab lahendada väga lihtsal moel – tõsta igasuguseid makse – otseselt, varjatult ja poolvarjatult, peaasi et kõvasti, ja panna vastuväitjate suud kinni.

Ajal, kui Eestit on valmistumas valitsema üks inimajaloo valelikumaid ja jõhkramaid vasakliberaalseid liite, tegeleb selle saapaid lakkuv riigimeedia õõnestustööga opositsiooni ridades, lisades õli nüüd ka keskerakonna sisevõitluse tulle. Jüri Ratas, kes ei käitunud eetiliselt Martin Helme suhtes Riigikogu aseesimehe valimistel, on poliitik, keda Kaja Kallas ei salli silmaotsaski juba aastaid. Küll ei olnud Kallase meelest Ratasel mitte ühegi ministri kompetentsi, küll jälle solvuti selle peale, et Ratas ei läinud Kallase juhitud valitsusse. Jüri Ratas on Riigikogu esimehena korduvalt pannud Kaja Kallast infotundidel efektselt paika, millele peaminister reageeris iga kord väga valuliselt. Ka nüüd näitas härra Ratas aseesimehena proua Kallasele hambaid, ja selline eksekutsioon võib teoreetiliselt korduda 4 aasta jooksul mitu korda kuus.

Kui õnnestuks lõhestada keskerakond kaheks etnilis-keeleliseks leeriks, ja sellele lõhkumisele pani reformierakond aluse, lubades valimistele Koos/Vmeste jõugu (selle ninamehi kinni pidanud KaPo teadis ammu enne valimisi, et nad viljelesid riigivastast tegevust), poleks mingi probleem mõlemad poolikud marginaliseerida. Ja nagu kasutas peavoolumeedia pidevalt ära Yana Toomi, et materdada täiendavalt rahvusriiki ja eestimeelseid rahvuskonservatiive, nii ka nüüd kasutatakse Mihhail Kõlvartit selleks, et teostada keskerakonnas „vene pööre“, millega partei eestlastest tiib ja valijaskond kaasa ei läheks.

Kukutades Ratast, oleks keskerakond muutunud lõplikuks venemeelseks ja ei kujutaks enam ohtu reformierakonna võimumonopolile. EKRE on juba demoniseeritud, niigi korrumpeerunud keskerakond muutuks kääbuseks, Eesti 200 on oravate endi projekt  (poliitiliste jäätmete taaskasutusosakond), sotsid on tillukesed ja Isamaa on lihtsalt libe limane limukas.

Nii tegigi Pealtnägija täna pugejaliku „aktuaalse“ portreesaate Mihhail Kõlvartist, sihtides lähenevat keskerakonna kongressi, millest oli saates ka juttu.

Sama andunult vaatasid „pealtnägijad“ ka Marko Mihkelsonile suhu, keda nad üritasid enne valimisi lasteporno asjas puhtaks pesta.

Tänase saate puhul kõik oli tuttav – „pealtpiilujad“ juba ammu lähenevad üsna fantaasiavaeselt ja üksluiselt nii nendele, keda on nendel vaja uputada, kui ka neile, keda vaja hoopis upitada.

Imestama pani vaid see, et nõnda võimekas ja intelligentne poliitik, nagu Mihhail Kõlvart, kelle populaarsuses ei saa kaheldagi, nõustus osalema sellises saates. Seda enam et Tallinna linn alles maksis ETV-le reklaamiklippide eest “eesti” laulu saadetes.

Ja nüüd selline nüri poliitiline “portree”, puhtal kujul reklaamisaade. Ega ometi ka ostetud?

Millal siis on oodata Pealtnägijas portreesaadet Jüri Ratasega?

Ivan Makarov