Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

“Vaba sõna:” maksutõusud löövad majandusel jalad alt

-
13.04.2023
Laadime sisu...

Seekordses raadiosaates “Vaba sõna” usutleb saatejuht Anti Poolamets Lääne-Virust ja Ida-Virust Riigikokku valitud rahvuskonservatiividest saadikuid Evelin Poolametsa ja Arvo Allerit. Uued saadikud jagavad esmamuljeid otse Toompea lossist ja peaministrikandidaat Kaja Kallase vastustest EKRE saadikutele.

Saatekülalised tõdevad, et koalitsioonilepingus plaanitavad maksutõusud ja radikaalne rohepööre löövad majandusel jalad alt. Endine maaeluminister Arvo Aller avaldas muret koalitsioonilepingus eraldi rõhutatud taimetoidu lastele pealesurumise pärast. Evelin Poolamets leidis, et uue valitsuse programmis märgitud Euroopa Liidu jaoks oluliste maavarade kasutuselevõtu eraldi väljatoomine võib Brüsseli nõudel viia kiirendatud korras fosforiidi kaevandamiseni. Seda keskvõimu huvides, nagu kunagi Nõukogude Liidus.
Saatekülalised tuletasid meelde, et valitsuse legitiimsus on puudulik seoses valimiste eel läbi viidud infooperatsioonide ja kontrollimatute  e-valimiste tõttu.

Konservatiivide poliitiline vestlussaade “Vaba sõna” on eetris Virumaa TRE raadios igal kolmapäeval kell 19 sagedusel 97,0 MHz. Samuti nüüd ka laupäeviti kell 12. Saade on järelekuulatav ka aadressil https://viru.treraadio.ee/