Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Hea Kaja Kallas, kui te tahate valitseda sõltumatut riiki, siis koristage see kahe näoga Läänemets siseministri kohalt juba eos ära

-
14.04.2023
Ilja Smirnovi foto

Uue valitsuskoalitsiooni kena plaan määrata Ida-Virumaale eriesindaja, nagu oleks tegemist mingi DNR-iga, ja sotsi Katri Raiki aastatepikkune häma ja vassimine kannavad oma vilju.

Riigikogu liikmeks Yana Toomi asemel saanud Narva üks liidreid Jevgrafov avaldas äsja tõsimeeli veendumuse, et linna vallutajate nimelisi tänavaid ei tohi ümber nimetada, kuna tegemist on Eestit natsidest vabastanud kangelastega. Toom omakorda ülimalt avaldas rõõmu selle üle, et teda asendab Eesti parlamendis selline väärikas inimene.

Sots Läänemets väitis enne valimisi venekeelses meedias, et ta päästis sealsed venelased „läbipeksmisest“ Isamaa ja EKRE eestlastest jõukude poolt, kes oleksid toonud kaasa ka lõhkeainet ja korraldanud plahvatusi. Ja see valelik isik jääb ikka meie siseministriks?

Reformierakonna poolt kontrollitavad jõustruktuurid lasid Petersonil & Co osaleda valimistes, arreteerides teda alles pärast valimisi ja väites, et isikud tegelesid riigivastase tegevusega. Kas see polnud siis teada enne valimisi? Loodi üks uus putinoidlik „märter“ ja „kangelane“, vasakpartei sai riikliku rahastuse.

Eesti ägedaimad vastased avaldavad Eestis tegutsevates väljaannetes Ukrainas teostatava genotsiidi kiitvaid ja eestivastast vaenu õhutavaid lugusid ja saateid, KaPo aastaraamatute tegelaskujud on aktiviseerunud nii nagu mitte kunagi varem.

Keskerakond sokutas Riigikogusse Tšaplõgini, kes kauaaegse putinistlik-munitsipaalse Stolitsa toimetajana juubeldas sotsmeedias ukraina ajakirjaniku Babtšenko väidetava mõrva puhul FSB poolt.

Ja täna avaldas ajakirjanik Hobotov fotod Narvast, millest kirjutas nüüd ka Postimees:  kunagise Narva tankimonumendi juures parklas on kiviaiale grafitiga kujutatud suurte tähtedega stiliseeritud kurikuulus tsitaat, mis kuulub Peterburi kohvikuplahvatuses hukkunud Kremli sõjablogijast fašistile Tatarskile:

„Me võidame kõik, tapame kõiki, röövime kõiki, keda vaja. Kõik saab olema nii, nagu me armastame.“

Kohalik politsei uurib, Katri Raik puhastab.

Mõni päev tagasi potsatas minu elukoha korteriühistu ühispostkasti ühe ärritunud elaniku kiri, kus ta süüdistab vene keeles korteriühistu esimeest selles, et too kustutas maja fassaadile kujutatud „Z“ ja „V“ tähed, on üleüldse jõhker kaabakas ja suhtleb elanikega vigases vene keeles, mis riivab venelaste tundeid. Et võtku endale tõlk. Kaebaja enda venekeelses kirjas oli grammatilisi vigu tunduvalt rohkem, kui esimehe kirjades, kes oma lahkuses ise tõlgib oma pöördumisi vene keelde umbkeelsete jaoks.

Mis edasi, hea Kaja Kallas? Teie siseminister kaitseb „meie inimesi“ ehk venelasi „mittemeie inimeste“ ehk eestlastest terroristide eest. Kas veel 4 aastat? Võtke tolmulapp ja ajage sellega see isik minema. Ta pole veel tolle valimiseelse provokatsioonigi eest vastutust kandnud ja lasi Narvas asjad päris käest ära. Kui presidendiametnik Alar Karis tema kandidatuuri kinnitab, siis on ta täiesti vastutustundetu riigipea.

Kas te saate ikka aru, et tegemist on eestlastevastase etnilise puhastuse kuulutamisega? Kas rahvas peaks hakkama relvastuma? Seda te tahate saavutada?

Ivan Makarov