Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

„Pika vaatega riiki korda tegeva“ valetajate koalitsiooni hinnangul on suured pered üle kullatud

-
21.04.2023
Stenbocki maja asukate põhitegevuseks on valetamine. Pilt on illustratiivne.
© Uued Uudised

Valetajate valitsuse võimuloleku esimeses Riigikogu infotunnis teatas valitsust juhtiv Kaja Kallas vastates küsimusele, et suured pered on üle kullatud. Selle ebaõiguse lõpetamiseks peabki suurte perede toetamist lõpetama. Kaja Kallas teatas: „Mina sain mandaadi ja mina võin teha mida tahan“. Valitsusjuht võib ka valetada kui tahab.

Kaja Kallase vastusest saab teada, et maksukoormust saab alandada vaid makse tõstes, riigi SKP aga tõuseb vaid majanduslanguse korral, käibemaksu tõstes 10% ehk 20% tõstes 22% kallineb ostukorv vaid 1,6%.  Just seda väitiski Kaja Kallas Riigikogus küsimustele vastates.

Valetajate valitsuse asus hoogsalt täitma valitsemise teesi: „Eesti riigi ülesandeks ei peaks olema eestlaste heaolu tagamine, nende identiteedi ja keele toetamine. Eesti kultuur peab integreerima elemente kõikide Eesti elanike sümbolitest, representatsioonidest ja väärtustest. Eestlastele jäägu nende pastlad ja kannel“. Seatud eesmärkide täitmise kindlustamiseks ongi parimaks vahendiks eestikeelsete inimeste juurdekasvu tõkestamine, parimaks vahendiks on sündimuse võimalikult madalale viimine.

Selle eesmärgi täideviimist alustati juba valitsemise esimesel päeval, kui esitati peretoetuste vähendamise eelnõu. Seejuures teatas veel sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo: „Me arvestame sellega, et mida rohkem lapsi, seda rohkem väljaminekuid“. Ka tõesti ongi selle valitsuse eesmärgiks lasterikkuse kiire likvideerimine. Teadlikult tehakse otsuseid, mille kohaselt raskendatakse suurte perede toimetulekut. Eks siis tuleb likvideerida kogu sündimus, eestlaste iive tuleb viia nulli.

Lisaks suurte perede vastu võitlusse asumisele on e-võltsingute toel võimule tulnud postsovjetlik valetajate valitsus asumas võitlusse ka koduomanikega, lubades maksustada kodualust maad ning tõstes maamaksu 8 kuni 40 korda. On võetud ka eesmärgiks majandus likvideerida makse tõstes. Ainsaks majandusharuks jääb õukonna ajakirjandus, kellele tehakse maksusoodustusi, riivates sellega ühiskonna õiglustunnet.

Selle kavandatud meetme elluviimisel on kokkuhoid lausa kosmiline. Nagu minister eelnõud tutvustades mainis mitmekordistub kokkuhoid mõne aastaga. Kulutused saab mõne aastaga viia lausa nullini, kui kõik lasterikkad pered kaoksid.

Nullilähedase iibega saab kokkuhoiu kohti veel hulgaliselt juurde. Kaob ära vajadus maksta lisaks peretoetustele veel lastetoetusi, sünnitoetusi ning vanemahüvitisi. Ei pea ülal pidama koole ja lasteaedu, seega ei pea maksma ka õpetajatele. Ka õpetajate koolituse pealt saaks siis kokku hoida. Selle meetme rakendamisega saab mõne aastaga enamuse riigieelarve kuludest nulli viia. Kokkuhoid milline!

Rakendades seda meedet saab vabalt rajada kogu Eesti territooriumile nii palju polügoone ja tuulikuid kui tahtmist vaid on. Ühtlasi saab nüüdse haridusministri teeside täitumisel vabalt läbi viia ka valitseva erakonna poolt juba 2021. aastal soovitud referendumit Eesti Venemaaga ühendamiseks. Iseseisvat riiki on valitseva erakonna jaoks ju nii kulukas ülal pidada.

Heiki Viks, Artur Viks