Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Täna on Stenbocki majas väga tähtis ja liigutav päev

-
22.04.2023

Täna on Vladimir Lenini järjekordne sünniaastapäev.

Ülemaailmse proletariaadi suur juht lebab tänagi tema loodud terroririigi peaväljakul, kusjuures täiesti ajuvabas seisundis, kuna tema skleroosi tõttu poolenisti hävinud aju oli välja võetud, õhukesteks laastudeks viilutatud ja need jälgid viilud risti ja põiki läbi uuritud spetsiaalselt selleks loodud instituudis ”

Kuna midagi erakordselt andekat ei leitud, salastati kõik tulemused. Ja mitte 75-ks aastaks, nagu eesti oravate panga- ja muude kuritegude puhul, vaid lausa määramata ajaks. Siiski jõudis mõni teadlasest lobamokk midagi ka lekitada: Clara Zetkini soovitatud mainekas saksa teadlane Oskar Vogt leidis, et Lenini aju kolmas ja viies kiht on rohkem arenenud, kui tavalisel inimesel, kuid hiljem professor Špilrein väitis väga resoluutselt, et täpselt samasugused kõrvalekalded esinevad ka nõdrameelsetel patsientidel. Pärast seda Vogti viisa tühistati, teadlane saadeti N.Liidust välja ja Lenini aju jäänuste juurde lubati ainult nõukogude teadlasi.

Kui rääkida Lenini heategudest, siis tuleb meelde vaid see, et ta andis talle kalurite poolt kingitud forelli lastele; kandis laupäevakul palki silmas, nagu Jüri Ratas; saatis lohakatele vene diplomaatidele eriveduriga järgi volitused, mida nad olid Tartu rahu allakirjutamisele sõites unustanud.

Ülejäänud selle tegelasega seotu on masendav. Tal oli väga paha haigus, et mitte öelda süüfilis, ja ise oli ta isegi Venemaa mõõdupuu järgi ülimalt õel ja julm inimene. Nii et Stalin ja Putin ei tekkinud mitte tühja koha peale.

Vladimir Uljanov-Lenin oli üdini marksist, nagu meie Allikud ja Lauristinid, kelle ajude viilutamine ei annaks samuti rõõmustavat tulemust. Näiteks isegi vana kommunist Kallase üks viilakas näitaks vähemasti ülima kavaluse kraugelrakke, aga seda näidist oleks võinud vabalt rebase omaga segamini ajada.

Kogu meie valitsus võiks täna mälestada oma Suurt Õpetajat, ja see on lihtsamast lihtsam: Hortes pakub oma Tallinna poodides sireli „Znamja Lenina“ istikuid, kõigest 37.50 eurot tükk.

Istutage need Roosiaeda, tehke vanamehele rõõmu.

Kogu meie praegune vasakliberaalne koalitsioon võtab täna kindlasti „Troinoid“ Iljitši mälestuseks, kuna meie perekonda kui igandit tühistada sooviv marksistide-leninistide jõuk ammutab oma fantaasiat just proletariaadi diktatuuri ja punase terrori aegadest. Lenini unistuste kõrgeim inimorganism – juurteta Kristina Kallas – on juba palganud nõunikuks noort ei-meest-ei-naist-ei-last-ei-rauka-ei-liha-ega-vaala, nii et isegi eestlaste seni kindlad šansid kandlele ja pasteldele on järsult kahanenud. Torgatakse parmupill teatud kohta ja öeldakse: mängi, sunnik! Aga loll saab peksa ka oma külmkappi avades ja eestlased on ise valinud rahvusriigi asemel kohustusliku anaalse seksi.

Lenini käsitlus rahvusküsimusest oli selline, et ühest küljest rääkis ta rahvuste võrdsusest, teisest küljest taunis ta kõike rahvuslikku. Täpselt see soga, mida Kaja Siimovna, kes ise armastab lausuda riigikogus „soga“, jagab teda usaldanud rahvale. Et kõik rahvad on Eestis teretulnud ja võrdsed, v.a. eestlased. Selleks ongi toodud sisse täiendavalt 100 000 venekeelset, nagu armastati teha ka Lenini ja eriti Stalini ajal.

Lenin luges küsimust rahvuskultuuri ja keele kaitsmisest kodanlikuks ja ohtlikuks. Reformierakondlased ja nende pärakuripatsist laibaveo erakond peavad aga eestlaste õiguste kaitsmist nende endi maal samuti ohtlikuks, lausa Kremli jutupunktideks.

Oma töös „Kriitilised märkmed rahvusküsimuse teemal“ kirjutas tänane sünnipäevalaps ja Eesti uue hussariitide valitsuse spermadoonor Iljitš näiteks järgmist: „Marksism on natsionalismi suhtes leppimatu, olgu see kasvõi kõige „õiglasem“, „puhtake“, peen ja tsiviliseeritud. Marksism lükkab igasuguse natsionalismi asemele internatsionalismi, kõigi rahvuste ühendamist kõrgeimas ühtsuses, mis kasvab meie silme all raudtee iga verstaga, iga rahvusvahelise trustiga…“.

Meie praegune valitsus erineb antud leninlikust mudelist ainult selle poolest, et edendab multikultit ja eestlaste assimilatsiooni raudteed ehitamata.

„Võitlus igasuguse rahvusrõhumise vastu – tingimusteta jah. Võitlus igasuguse rahvusarengu ja üldse „rahvuskultuuri“ eest – tingimusteta ei!“ kirjutas Lenin.

Äkki tüüp oligi geenius ja nägi ette, et 2023. aastal tuleb tema poolt „vabaks lastud“ Eestis võimule vana teeneka marksistliku kommunisti tütar koos terve kamba sotsialistide ja lumpenitega.

Nii et „Lenin on ka praegu kõigist elavatest elavam!“

Kadunud psühhopaat Žirinovski oli küll viimane jätis, aga isegi tema kutsus üles viia see Lenini muumia mausoleumist minema „…ja pesta Punane väljak puhtaks furatsiliiniga!“

Kui me nelja aasta pärast ikka veel elus ja vabaduses oleme, teeme seda Stenbocki majaga!

Sel päeval sündis suurmees Lenin / ja ilma nägi väike Laar/ meis nende tõde elab seni/ kui taevas kiimleb vikerkaar.

Ivan Makarov